Andreea Antonescu, diagnosticată cu o afecțiune gravă: "Am urmat un tratament cu citostatice"

Author: Marina Ionescu
Andreea Antonescu, diagnosticată cu o afecțiune gravă
Sursa: Instagram

Boala gravă care a traumatizat-o pe Andreea Antonescu încă din copilărie. Vedeta a spus tot adevărul.

Andreea Antonescu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Recent, aceasta a ieșit din competiția ”Survivor România”, unde a făcut parte din echipa Faimoșilor. După ce a părăsit Republica Domiicană, vedeta a povestit cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Citeste si: Care a fost primul lucru pe care Morosanu i l-a soptit sotiei pe aeroport cand a ajuns in Romania! Detaliul pe care multi nu l-au stiut

Andreea Antonescu, probleme grave de sănătate

Andreea Antonescu a întâmpinat mari probleme în cadrul competiției Survivor România, unde simptomele afecțiunii de care suferă i-au dat mari bătăi de cap. 

"A fost dificil, am probleme legate de rinichi din copilărie, la doi ani am fost diagnosticată cu sindrom nefrotic și am urmat un tratament cu citostatice. Știam de această sensibilitate, însă reacțiile pe care eu le-am avut în Survivor România nu le-am mai trăit de foarte, foarte mulți ani",  a declarat Andreea Antonescu, pentru fanatik.ro. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Andreea Antonescu, dezvăluiri despre Culiță Sterp de la Survivor România 2021: „Mă așteptam la un pic mai mult...” Ce a deranjat-o pe Faimoasă?

Andreea Antonescu a povestit că în Republica Dominicană problemele ei de sănătate au revenit, însă nu s-a plâns nicio secundă, ci a dat tot ce a putut pe traseele grele de la Survivor România.

Fosta Faimoasă a mai spus că din cauza problemelor de sănătate nu avea voie să mănânce sărat, însă în Republica Dominicană nevoia a împins-o să facă acest lucru, iar imediat au reapărut durerile de rinichi.

"M-am umflat la față, mă dureau rinichii, dar nu m-am plâns de acest lucru. Eu, din cauza tratamentului pe care l-am luat în copilărie, nu am mâncat sărat niciodată în viața mea.

Acolo preparăm cocoș cu sare și am avut niște reacții pe care nu mă așteptam să le am. Dar nu m-am plâns niciodată și am dat tot ceea ce puteam în această competiție",   a mai spus Andreea.

Andreea Antonescu, prima reacție după eliminarea de la Survivor

Cântăreața nu a fost deloc uimită de deciziile și cuvintele colegilor de la roșii, susținând că nu este încă pregătită să facă un pas în spate, ci vrea să continue experiența din Dominicană pentru cât mai multă vreme.

Citeste si: Andreea Antonescu rabufneste dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021 si ii raspunde lui Sebastian Chitosca!

"Bineînțeles că mă așteptam, nu e o surpriză. Voturile s-au dat pe considerente sportive, nu mă sperie, nu mă îngrijorează. Sunt eu așa micuță, dar sunt greu de speriat. Sunt trecută prin multe lucruri grele, reale în viață și nu am venit la Survivor considerând că e o vacanță, ci o competiție foarte grea, lucru care m-a determinat să accept această provocare.

Îmi plac lucrurile care mă scot din cotidianul meu și tot ce se întâmplă aici, consiliu, traseele și jungla reprezintă niște situații foarte grele. Sunt în picioare, cu zâmbetul pe bune, pentru că îmi plac provocările și tot ce se întâmplă în acest reality show", a spusAndreea Antonescu.

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!