Andreea Antonescu rabufneste dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021 si ii raspunde lui Sebastian Chitosca!

Author: Alice Popescu
Actualizat: 23 iul 2022, 06:35
Andreea Antonescu rabufneste la adresa lui Sebastian Chitosca

Andreea Antonescu a vorbit in emisiunea Teo Show despre ce s-a intamplat la Survivor Romania 2021 intre ea si coechipierii ei.

Andreea Antonescu a povestit la Teo Show detaliile de culise de la Survivor Romania 2021, mai exact despre relatiile, aliantele si reactiile Faimosilor atunci cand ea a venit in echipa lor. Andreea a subliniat de la inceput ca nu poarta ranchiuna nimanui din echipa, ba mai mult a incercat sa fie neutra intre cele doua tabere, iar surpriza cea mare pentru ea a venit din partea lui Jador caruia i-a invatat tot repertoriul cat timp a stat in jungla dominicana.

Andreea Antonescu i-a luat la puricat pe Faimosi dupa ce a fost eliminata de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Care a fost relatia intre Roxana Nemes si Elena Marin la Survivor Romania 2021! Roxana a vorbit fara perdea despre coechipiera sa:"Probabil că a văzut că dă bine la public treaba asta..."

“Când am ajuns la hotel, după 12 ore și vreo 4 dușuri, tot curgea negreală de pe mine.

Și când am văzut șampon și gel de duș eram uluită. Am plecat acolo de nebună, îmi plac experiențele de acest gen. Am crezut că mă va lovi această experiență atât de tare, încât acum mă bucură orice lucru mic. Acum mă bucură și apa. În primele zile nu am putut dormi pe o saltea, le-am zis și celor din producție. Nu îmi imaginam că o să arunc o vietate așa într-o tigaie.
Îmi venea să mânânc orice, Culiță ne-a adus arici de mare și ne-a întrebat dacă ne riscăm. M-am riscat. Nevoia te învață, nu am fost vreodată un om cu fițe și figuri. A fost o experiență unică extraordinară.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Îmi pare bine că am plecat de dragul de Siennei.

Sunt un om corect, dar dacă nu erau probele sportive aș fi rămas poate până la final. Mi-am dat seama că trag echipa în jos.

Andreea Antonescu despre conflictul cu Sebastian Chitosca

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Sindy da de pamant cu Sorin de la Razboinci dupa Consiliul de Eliminare:"Nu imi e teama de el!" Conflict de proportii intre cei doi Razboinci

Am descoperit categorii de oameni. Sunt și cei cu care am avut o conexiune bună, cei cu care nu aș vrea să mă mai văd vreodată. Mâine aș ieși la cafea cu Moroșanu, Elena, Jador. Felicitări familiei lui Jador, este foarte corect, are un suflet cât universul. A fost o surpriză foarte plăcută. Zanni a fost la fel foarte surprinzător, a încercat să se schimbe mult, să se perfecționeze.

Nu mi-a plăcut de Sebastian, nu îmi plac oamenii răi, iar ca fotbalist eu n-am auzit în viața mea de el. Nu îmi plac oamenii alunecoși. Zanni venea tot timpul și îmi spunea că nu vrea să reacționeze în anumite moduri, făcând referire la Elena”,  a spus Andreea Antonescu.