Andreea Antonescu, primele declaratii despre Faimosii de la Survivor Romania 2021. Este uimitor ce a spus despre Jador!

Author: Alice Popescu
Actualizat: 23 iul 2022, 05:40
Jador, preferatul Andreei Antonescu la Survivor Romania 2021

Andreea Antonescu se declara extrem de multumita de parcursul pe care l-a avut la Survivor Romania 2021, mai ales ca este o experienta unica pe care ar mai trai-o daca ar avea ocazia.

Andreea Antonescu a revenit in tara de la Survivor Romania 2021 si a si facut primele declaratii despre ce s-a intamplat in competitie referitor la parcursul ei, dar mai ales la partea sociala ca pana la urma, aceasta este un factor important poate cel mai greu de facut fata intr-u astfle de reality show. Andreea declara ca a incercat absolut totul pe insula si nu s-a dat inlaturi de a manca crabi, icre crude, de a-si spala parul in mare si d ea dormi pe scanduri.

Andreea Antonescu, primele declaratii dupa ce a ajuns in tara de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Andreea Antonescu, primele reactii de la aeroport dupa revenirea in tara de la Survivor Romania 2021. Care este primul lucru pe care il va face vedeta cand va ajunge acasa

Insa daca toate aceste experiente erau cumva previzibile deoarece stia la ce sa se astepte, ei bine, Andreea nu a putut niciodata banui cat de bine se va injelege cu Jador si cat de frumos a vorbit despre cataret

dupa ce a fost eliminata.

“În Dominicană am stat 5 săptămâni, în competiție 4 săptămâni. Cea mai inedită experiență, de la a mă spăla cu apa de mare pe păr fără șampon nimic, hainele la fel. La a mânca nimic, am căutat airici de mare, cu Culiță, îi spărgeam cu piatra și le mâncam icrele așa. Am căutat cu Moroșanu crabi și am încercat să îi mănânc crabi după ce el i-a prins vii și i-a aruncat în oala fierbinte.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Andreea Antonescu, cucerita de Jador de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Cum a ajuns Maria Hingu, una din cele mai bune concurente de la Survivor Romania 2021 sa fie eliminata? Fosta Razboinica da cartile pe fata si spune adevarul

Multe experiențe unice s-au întâmplat în această lună de Survivor și la 38 de ani deja ai pretenții că ai trecut prin multe chestii în viață. O experiență unicat din multe puncte de vedere. Am slăbit vreo 5-6 kilograme, dacă nu mai mult, ceea ce nu mă deranjează. Presimt că o să le recuperez, mi-a fost foarte dor de borcanul meu de ciocolată. (…) Dacă m-aș întoarce pe o insulă pustie i-aș lua pe Elena, Moroșanu și Jador.

Pe Elena o și cunoșteam, e și dansatoare la Andre, îmi este super dragă. Moroșanu este moldovean de-al meu, l-am și adoptat la mine în Galați, ne-am mai interesectat de câteva ori. E moldovean din ăla hotărât. Și Jador fără doar și poate a fost marea surpriză plăcută a vieții mele, nu m-aș fi așteptat vreodată, ne-am intersectat doar în trending, unde cu durere în suflet zic că m-a dat jos.
N-aș fi avut curiozitatea să îl cunosc personal, dar și când am făcut-o, jos pălăria. Respect și în primul rând respect familiei care l-a crescut “
, a mai declarat Andreea Antonescu.

 

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!