Andreea Antonescu, primele reactii de la aeroport dupa revenirea in tara de la Survivor Romania 2021. Care este primul lucru pe care il va face vedeta cand va ajunge acasa

Author: Alice Popescu
Andreea Antonescu a revenit in tara de la Survivor Romania 2021

Andreea Antonescu a rezistat o luna in jungla dominicana si intr-un fel se bucura ca a fost eliminata de la Survivor Romania 2021 avand in vedere ca problemele de sanatatea incepeau sa-si spuna cuvantul.

Revenita in tara dupa o luna de Survivor Romania 2021, Andreea Antonescu a fost intampinata la aeroport de o parte dintre prieteni si familie care au asteptat-o cu buchete de flori baloane.

Andreea a declarat ca spera sa se integreze inapoi n societate avand in vedere prin cate a trecut in jungla dominicana si da, vedeta a recunoscut ca atunci cand a vazut pentru prima data o portie de mancare, s-a si infipt si a infulecat-o cum nu a mai facut niciodata pana acum: "Ca din junglă! Sper, totuși, că nu m-au părăsit calitățile de fată elegantă și nu cred că vrei să știi cum am mâncat primul fel de mâncare pe care l-am primit când am ieșit din competiție, dar consider că vor reuși foarte bine să mă reintegrez în societate.
Până acum am făcut față aeroporturilor prin care am trecut. Uitați-mă aici, sunt bine, sunt ok. E de bine” a spus Andreea Antonescu in momentul cand a revenit in tara de la Survivor Romania 2021.

Andreea Antonescu, primele declaratii la revenirea in tara de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Dubla eliminare la Survivor Romania! Cine a fost eliminat atat de la Faimosi cat si de la Razboinci. Nimeni nu se astepta la acest deznodamant!

Insa, cel mai mult asteapta sa isi vada casa deoarece cand a plecat in Republica Dominicana era in plina renovari, iar vedeta este extrem de nerabdatoare sa vada si rezultatele :"Mănânc bomboane de ciocolată (primul lucuru pe care o să-l facă când ajunge acasă) și o să-mi analizez casa, pentru că în momentul în care eu am plecat spre Survivor casa mea era în renovare, iar acum mă duc să văd ce au făcut oamenii profesioniști în urma mea, pentru că eu, ghici ce, habar nu am ce se întâmplă acolo” 

Andreea Antonescu, nerabdatoare sa isi vada casa proaspat renovata

Citeste si: Maria Hingu de la Razboinci a fost eliminata de la Survivor Romania 2021. Reactie fara precedent a lui Musty Camara dupa rezultat:"Ce mai nedrept moment..."

Câți bani cere Andreea Bălan pentru o nuntă sau un botez. Sumele sunt colosale

Andreea Antonescu a fost eliminata de la Survivor Romania 2021 in urma cu o saptamana cand  Faimosii au decis sa o trimita spre eliminare, vedeta nefiind deloc trista de decizia lor: "S-a încheiat aici, nu este nicio problema. Mă bucur că tot ce am trăit până în acest moment m-a întărit… Sunt ușor tristă, aș spune, pentru că m-am simțit destul de bine, în ciuda unor discuții. Sunt super fericită că plec, pentru că îmi este enorm de dor de fetia mea. Nu aș putea purta pică nimănui”, a spus aseară Andreea Antonescu, înainte de a părăsi competiția “Survivor România”. 

 

 


Cookies