Prima DECLARATIE a Roxanei Nemes dupa ce a fost eliminata de la Survivor Romania 2021!

,
Survivor Romania 2021. Prima declaratie a Roxanei Nmes dupa eliminare
Roxana Nemes, prima reactie dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Roxana Nemes a fost eliminata de la Survivor Romania 2021 intr-un Consiliu de Eliminare fara precedent.


In articol:

Faimoasa Roxana Nemes a parasit aseara competitia Survivor Romania 2021 in lacrimi din cauza problemelor de sanatate pe care le are. Desi a stat cateva saptamani in spitalul din Republica Dominicana, iata ca nu este suficient, iar medicii nu si-au dat acordul pentru continuarea competitiei.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Prima declaratie a Roxanei Nemes dupa eliminarea din competitie

Citeste si: Dubla eliminare la Survivor Romania! Cine a fost eliminat atat de la Faimosi cat si de la Razboinci. Nimeni nu se astepta la acest deznodamant!

Survivor Romania 2021. Prima declaratie a Roxanei Nmes dupa eliminare
Roxana Nemes, prima reactie dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Insusi Daniel Pavel a anuntat ca Roxanei i s-au facut analize peste analize, tratamente peste tratamente, insa starea ei de sanatate tot nu ii permite sa continue Survivor Romania 2021, asa ca Faimoasa a fost nevoita sa isi ia rama sbun de la echipa si sa paraseasca competitia Survivor Romania 2021:" "In aceasta seara ne vom lua ramas bun si de la un memebru al echipei Faimosilor! Din pacate, din motive medicale, un membru al echipei Faimosilor paraseste de asemenea competitia Survivor Romania! Sanatatea, cum o spunem de fiecare data la Survivor Romania este pe primul loc si este mai importanta decat orice alt criteriu legat de supravietuire! A beneficiat de tot spijinul medical, s-au facut analize, s-au facut analize repetate, au fost serii de tratament insa rezultatul este acelasi din pacate concurentul nu mai poate continua competitia Survivor Romania si paraseste aceasta competitie, acum si aici! Concurentul din echipa Faimosilor care nu

mai poate continua competitia din motive medicale este Roxana  Nemes!", a spus Daniel Pavel. 

Roxana Nemes a parasit competitia Survivor Romania din motive medicale

Citeste si: Rasturnare incredibila de situatie in consiliul de eliminare, la Survivor Romania! Ce nominalizari au facut favoritii publicului? Cine sunt Razboinicii aflati in pericol de eliminare?

Survivor Romania 2021. Roxana Nemes, prima reactie dupa eliminare
Roxana Nemes a parasit competitia Survivor Romania 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cu ochii in lacrimi, Roxana a declarat ca este foarte multumita ca a ajuns pana aici, ins adrumul ei la Survivor Romania 2021 se incheie pentru ca are nevoie sa isi continue investigatiile

medicale pentru a fi bine si este sigura ca totul va fi bine: "Am luptat si am supravietuit aproape 3 luni! Va multumesc dragilor ca m-ati sustinut si ati crezut in mine! Multumesc Survivor Romania 2021 si Kanal D Romania pentru visul care m-a facut sa-mi depasesc limitele si sa realizez ca pot trai fara luxul zilelor noastre.Sunt un om mai puternic si mai bun datorita voua! Ma inclin! Succes tuturor concurentilor si DA sunteti toti SUPRAVIETUITORI!" 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Rasturnare incredibila de situatie in consiliul de eliminare, la Survivor Romania! Ce nominalizari au facut favoritii publicului? Cine sunt Razboinicii aflati in pericol de...

Ghionion mare pentru un șofer - Un copac i-a căzut peste mașină și s-a oprit într-un cap de pod

Un bebeluș a fost ars cu clor încins într-o creșă. Îngrijitorii nu au chemat Ambulanța și l-au lăsat să urle de durere

Dubla eliminare la Survivor Romania! Cine a fost eliminat atat de la Faimosi cat si de la Razboinci. Nimeni nu se astepta la acest deznodamant!

Daniel Pavel, veste soc pentru echipa Faimosilor! Cine a parasit in lacrimi competitia Survivor Romania, din motive medicale?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies