Andreea Antonescu, dezvăluiri despre Culiță Sterp de la Survivor România 2021: „Mă așteptam la un pic mai mult...” Ce a deranjat-o pe Faimoasă?

,
Andreea Antonescu și Culiță Sterp de la Survivor România 2021
Andreea Antonescu și Culiță Sterp de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Andreea Antonescu a fost eliminată de la Survivor România 2021 și după ce a revenit în țară, vedeta a făcut mai multe dezvăluiri despre foștii ei colegi. Ce a spus despre Culiță Sterp?


In articol:

Deși majoritatea celor din echipa Faimoșilor au hotărât să o voteze pe Andreea Antonescu spre eliminare, aceștia considerând că nu este pregătită din punct de vedere fizic să facă față unei astfel de competiții, Faimoasa nu a fost supărată și a acceptat alegerea colegilor de echipă.

După ce s-a întors acasă, vedeta a dezvăluit ce se întâmpla, de fapt, în tabăra Faimoșilor. Ce declarații a făcut despre Culiță Sterp, fostul ei coleg de la Survivor România 2021?

Ce a deranjat-o pe Andreea Antonescu la Culiță Sterp? Faimoasa a dezvăluit totul

Nu mai este un secret pentru nimeni că Faimoșii se bucurau de fiecare dată când Andreea Antonescu nu putea intra pe trasee, considerând că acesta reprezintă un avantaj în fața Războinicilor. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 nu se descurca foarte bine la probele sportive, lucru pe care l-a recunoscut, motiv pentru care Faimoșii își doreau ca ea să nu concureze. Chiar dacă știa acest lucru, Andreea Antonescu a mărturisit că o afirmație făcută de Culiță Sterp a deranjat-o peste măsură. 

Se pare că Faimosul ar fi zis că ar fi bine ca ea să își rupă un picior pentru a nu mai concura, însă Andreea Antonescu speră în continuare că a fost vorba doar despre o glumă.

Faimoasa a spus că și l-a imaginat pe Culiță Sterp altfel și că și-ar fi dorit ca acesta să dea dovadă de ceva mai multă verticalitate în cadrul competiției.

Citeste si: Andreea Antonescu, primele declaratii despre Faimosii de la Survivor Romania 2021. Este uimitor ce a spus despre Jador!

„A zis că ar trebui să îi rupem Andreei un picior ca să stea pe bancă, să nu concureze.

Vreau să cred că e o glumă, eu am un simț al umorului dezvoltat. Mă așteptam la un pic mai multă verticalitate din partea lui.” a spus Andreea Antonescu în emisiunea Teo Show de la Kanal D.

După ce s-a întors de la Survivor România 2021, Andreea Antonescu se bucură de tot ceea ce i-a lipsit cât timp a fost plecată în Republica Dominicană. Vedeta petrece timp cu fiica ei, merge la saloanele de înfrumusețare și se bucură de preparatele la care putea doar să viseze în perioada în care era concurentă la

Survivor România 2021.

Andreea Antonescu, fosta concurentă de la Survivor România 2021
Andreea Antonescu, fosta concurentă de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]
 

Citeste si: Ce a dezvăluit Andreea Antonescu despre Jador chiar de ziua Faimosului? A făcut totul public: „Viața e plină de surprize!”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Primele declaratii ale Andreei Antonescu despre coalitia impotriva Elenei Marin de la Survivor Romania 2021. Este sau nu prietena cu Faimoasa?

Dan Barna, în lacrimi la tv (VIDEO)

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Andreea Antonescu, eliminată de la “Survivor România”: “Nu aș putea purta pică nimănui”

Andreea Antonescu, probleme grave de sănătate! Ce dezvăluiri a făcut mama artistei: "Ea a fost diagnosticată cu…"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies