Primele declaratii ale Andreei Antonescu despre coalitia impotriva Elenei Marin de la Survivor Romania 2021. Este sau nu prietena cu Faimoasa?

,
Andreea Antonescu, primele declaratii despre Elena Marin
Andreea Antonescu, dezvaluiri despre coalitia impotriva Elenei Marin

Andreea Antonescu a facut primele dezvaluiri despre impresiile pe care i le-au lasat Faimosii cat timp a stat la Survivor Romania 2021.


In articol:

Andreea Antonescu a vorbit fara nicio perdea despre legatura cu Elena Marin si despre ce a vazut ca se petrece intre ea si restul Faimosilor de la Survivor Romania 2021. In primul rand, Andreea a tinut sa precizeze ca nu poarta pica nimenui.

A stat in competitie fix cat s-a putut si pentru ea a fost ca un test si o provocare de a-si depasi noi limite:" S-a încheiat aici, nu este nicio problema. Mă bucur că tot ce am trăit până în acest moment m-a întărit… Sunt ușor tristă, aș spune, pentru că m-am simțit destul de bine, în ciuda unor discuții. Sunt super fericită că plec, pentru că îmi este enorm de dor de fetia mea. Nu aș putea purta pică nimănui. ”  

Andreea Antonescu, adevarul despre relatia de prietenie cu Elena Marin

Andreea Antonescu, despre castigaotrul Survivor Romania 2021
Andreea Antonescu ii ia apararea Elenei Marin

Citeste si: Primul mesaj al Andreei Antonescu dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021!

Insa, Andreea nu putea trece cu vederea cel mai intes conflict de pana acum de la Survivor Romania 2021 si anume cel intre Elena Marin, Zanni si Sebastian Chitosca.Andreea

nu a negat o secunda ca nu ar avea o legatura foarte stransa cu Elena Marin, fiind prietene foarte bune de foarte mult timp trecand prin greutati impreuna.  Am auzit această discuție, permite-mi să cred că eu având o relație de prietenie cu Elena, clar îmi este mult mai la îndemână s-o cred pe Elena, mai ales că Elena până a ajuns să-mi fie prietenă, m-a convins cu foarte multe lucruri.
Aici nu mă refer doar la repetițiile pe care noi le-am avut cu trupa Andre, ea fiind dansatoarea noastră…au fost anumite episoade în viața noastră în care practic s-a cam întâmplat în același fel…și atunci eram confidente și ne dădeam sfaturi una alteia, mă refer în viața reală și atunci da, mi-e mult mai la îndemână s-o cred pe Elena pentru că a fost lângă mine în momente în care eu am avut nevoie. 

Andreea Antonescu, despre coalitia impotriva Elenei Marin

Citeste si: Primul mesaj al Andreei Antonescu dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021!

Recunosc, sunt prietenă cu Elena, eu nu am mers acolo pe premisa de a face o coaliție cu Elena. Într-adevăr, am văzut că Elena era căzută psihic, am văzut multe multe episoade, care din punctul meu de vedere nu au fost la locul lor, consider că bărbăția unui bărbat nu constă în a adresa injurii la

adresa unei femei… ba din contră. Atunci, m-am dus oarecum că poate e adevărul undeva la mijloc.

Am acordat șanse. În momentul în care am simțit că părerile erau după cum bătea vântul, mi-am dat seama că interesul acelei tabere nu era de a mă coopta acolo pe mine, ci pentru a mă aduce împotriva Elenei, pentru a rămâne ea singură,” a declarat Andreea pentru emisiunea online Stafeta Mixta.  La rândul meu, când mi-a cerut un ajutor sau un sfat, am fost acolo. Indiferent de orice, eu merg pe mâna Elenei” 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Lovitura dura pentru Roxana Ghita! Andrei a spus exact ce crede despre ea dupa ce a fost eliminata:"Nu l-ar fi interesat nimic cu Roxana. Ea ar putea să mai umble si...

Scade ușor rata de infectare în București și Ilfov. 12 județe în scenariul roșu

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Bomba la Survivor Romania 2021. Mellina, indragostitia de Marius Craciun? "Statea asa aplecata in fata lui..."Marturisiri incredibile ale Rominei despre Razboinica

Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021 este geloasă? Daniela Iliescu a recunoscut: „Gelozia vine din...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies