Logodnicul Elenei Marin i-a pus la punct pe cei care au fost nemulțumiți pentru că a fost aleasă favorita publicului: „Nu vă mai mirați atât...”

,
Elena Marin, concurentă la Survivor România 2021
Elena Marin, concurentă la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Elena Marin a fost aleasă favorita publicului două săptămâni la rând, lucru care a stârnit un val de reacții. Cum i-a pus la punct logodnicul Faimoasei pe răutăcioși?


In articol:

În momentul în care liniile de vot s-au deschis la Survivor România 2021, cei de acasă au susținut-o în număr foarte mare pe Elena Marin, astfel că Faimoasa a fost aleasă favorita publicului nu o dată, ci de două ori la rând, lucru care nu a fost tocmai pe placul anumitor colegi de echipă.

Cum a reacționat logodnicul vedetei după ce au apărut reacții negative în legătură cu acest subiect?

Andrei, logodnicul Elenei Marin, replică acidă pentru cei care nu au crezut că Faimoasa a ieșit favorita publicului

Publicul a empatizat cu Elena Marin, astfel că Faimoasa a reușit să îi cucerească pe cei de acasă și să îi convingă să o susțină în cadrul competiției Survivor România 2021. Astfel, Elena Marin a ieșit favorita publicului timp de 2 săptămâni la rând, astfel că a avut ocazia de a face noi nominalizări. Elena Marin a nominalizat din punct de vedere social, alegerile ei fiind Zanni și Sebi, cei doi concurenți din echipa Faimoșilor cu care este tot timpul în conflict.

După ce a fost desemnată favorita publicului, în mediul online au apărut foarte multe reacții, astfel că au existat și persoane care au considerat că Elena Marin nu ar fi meritat acest lucru.

Evident, comentariile răutăcioase au fost taxate de logodnicul Faimoasei. Andrei a postat un mesaj ironic pe instagram.

„Nu vă mai mirați atât. Am vândut două locuri de veci și am votat-o de toți banii.”, a scris pe instagram Andrei, logodnicul Elenei Marin.

Bărbatul cu care Elena Marin urmează să se căsătorească a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei și a felicitat-o pentru ambiția ei și pentru că încearcă să rămână puternică, cu toate că este în mijlocul conflictelor la Survivor România 2021.

Citeste si: Ce a dezvăluit logodnicul Elenei Marin după ce Faimoasei i s-a făcut rău la Survivor România 2021? Mesajul apărut în mediul online: „De asta ești...”

„Bravo, Elena Marin. Ești un exemplu de ambiție pentru mulți copii care îndură răutățile altora. Sunt mândru de tine! Mă înclin!”, este mesajul pe care logodnicul Elenei Marin l-a postat pe instagram. 

Mesajul postat pe instagram de Andrei, logodnicul Elenei Marin
Mesajul postat pe instagram de Andrei, logodnicul Elenei Marin[Sursa foto: Instagram]

Elena Marin este o concurentă care a reușit să aducă o mulțime de puncte pentru echipa Faimoșilor, însă performanțele ei sportive nu l-au determinat pe Zanni să renunțe la războiul pe care l-a pornit împotriva ei, din motive sociale. Astfel, Elena Marin este în permanență în conflict cu Zanni, dar și cu Sebi, lucru care, de cele mai multe ori, își pune amprenta asupra ei într-un mod negativ.

Citeste si: Dialog incredibil între Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu la Survivor România 2021 despre Elena Marin: ”Nu o mai suport...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Momente grele pentru Elena Marin: „În continuare mă simt extraordinar de...” Ce concurent va fi eliminat de la Survivor România 2021? Urmărește o ediție incendiară „Survivor...

Ungaria nu stinge becurile și nu stă în frig: țara lui Viktor Orban va vira patru miliarde de euro în conturile rușilor, pentru gaze

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Mesajul lui a făcut-o să izbucnească în lacrimi: „Să știi că nu există...” Cel mai greu moment de până acum pentru Elena Marin de la Survivor România 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies