Ce a dezvăluit logodnicul Elenei Marin după ce Faimoasei i s-a făcut rău la Survivor România 2021? Mesajul apărut în mediul online: „De asta ești...”

,
Elena Marin și logodnicul ei, Andrei
Elena Marin și logodnicul ei, Andrei [Sursa foto: Instagram]

Elena Marin le-a dat mari emoții celor care o îndrăgesc și o susțin în competiția Survivor România 2021. Faimoasei i s-a făcut rău, iar la scurt timp a apărut și reacția logodnicului ei. Ce a postat pe instagram?

Elena Marin este considerată cea mai bună concurentă din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021. Se descurcă foarte bine pe trasee, însă sunt momente în care oboseala și stresul își spun cuvântul. Așa s-a întâmplat săptămâna trecută, atunci când Faimoasei i s-a făcut rău la finalul probei. Cum a reacționat logodnicul Elenei Marin după ce a văzut-o prăbușită la pământ?

Prima reacție a logodnicului Elenei Marin după ce Faimoasei i s-a făcut rău la Survivor România 2021

Elena Marin nu traversează o perioadă prea bună, având în vedere că este în mijlocul conflictelor la Survivor România 2021. Dacă inițial s-a certat cu Zanni, acum, Elena Marin a intrat în conflict și cu Sebi, lucru care a determinat-o să îl nominalizeze în consiliul de eliminare, având în vedere că a fost favorita publicului.

Deși este o concurentă puternică și care a demonstrat că poate aduce puncte valoroase pentru echipa ei, Elena Marin a cedat din punct de vedere fizic în primul joc de imunitate de săptămâna trecută. Concurentei de la Survivor România 2021 i s-a făcut rău după ce a ieșit de pe traseu și a fost nevoie de intervenția medicului pentru ca starea ei de sănătate să se îmbunătățească.

Se pare că stresul din ultima perioadă, tensiunile din echipă, dar și lipsa hranei și-au pus amprenta într-un mod negativ asupra Elenei Marin.

Citeste si: Dialog inimaginabil intre Sebastian Chitosca si Cosmin Stanciu la Survivor Romania 2021 despre Elena Marin:"Nu se mai termina cu prefacuta asta..."

Logodnicul faimoasei nu ratează nicio ediție a emisiunii Survivor România 2021, astfel că acestuia nu i-a fost deloc ușor să o vadă în această ipostază. Cu toate acestea, Andrei, logodnicul Elenei Marin, a postat un mesaj de susținere pentru Faimoasă, dezvăluind despre aceasta că este o fire puternică și care nu renunță niciodată, indiferent de situație.

„Pentru că nu renunți niciodată, nici când ți-e rău, nici când ți-e greu. De asta ești numărul 1. Bravo, Elena Marin!”, este mesajul postat pe instagram de Andrei, logodnicul Elenei Marin, imediat după ce Faimoasei i s-a făcut rău la Survivor România 2021.

Mesajul postat de logodnicul Elenei Marin pe instagram
Mesajul postat de logodnicul Elenei Marin pe instagram [Sursa foto: Instagram]

Chiar dacă este criticată de colegii ei de la Survivor România 2021, se pare că Elena Marin este pe placul celor de acasă. Faimoasa a fost votată de public, astfel că a ieșit favorită pentru a doua săptămână la rând, veste care nu doar că a luat-o prin surprindere, ci a și motivat-o să lupte cu toate forțele pentru a ajunge cât mai departe în cadrul competiției.

Citeste si: Iubitul Elenei Marin, primele declarații după ce Faimoasa a ieșit favorita publicului. Andrei, despre nominalizarea lui Zanni: ”Nu mă așteptam, dar speram...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Zanni, un nou atac la adresa Elenei Marin: „O dăm în drame, în victimizări. Dacă îmi spun eu poveștile...” Ce l-a enervat pe Faimos?

Anglia nu mai este o țară majoritar creștină. Cresc apelurile pentru încetarea rolului bisericii în parlament și în școli

Zanni, un nou atac la adresa Elenei Marin: „O dăm în drame, în victimizări. Dacă îmi spun eu poveștile...” Ce l-a enervat pe Faimos?

Sebastian Chitosca, un nou atac la adresa Elenei Marin! Ce i-a facut Faimosul imediat dupa Consiliul de Eliminare si cum a reactionat artista

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies