Zanni, un nou atac la adresa Elenei Marin: „O dăm în drame, în victimizări. Dacă îmi spun eu poveștile...” Ce l-a enervat pe Faimos?

,
Zanni și Elena Marin de la Survivor România 2021
Zanni și Elena Marin de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Zanni și Elena Marin nu pot face pace, iar acum, Faimosul a atacat-o din nou pe concurenta de la Survivor România 2021. Ce l-a deranjat de această dată?


In articol:

Zanni și Elena Marin au avut mai multe conflicte de la începutul emisiunii și până în prezent, iar Faimosul nu s-a ferit să spună că nu o suportă pe Elena și că și-ar dori foarte mult ca ea să părăsească emisiunea.

Acum, chiar dacă Elena Marin s-a descurcat foarte bine pe traseu, Zanni a fost deranjat de discursul pe care aceasta l-a ținut imediat după cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii.

Zanni, reacție dură după ce Elena Marin a vorbit despre familia ei la Survivor România 2021. Ce a spus despre Faimoasă?

Faimoșii au câștigat cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii, iar punctul decisiv a fost adus de Elena Marin. Acest lucru a emoționat-o pe concurentă, iar în momentul în care a vorbit despre victoria de astăzi, Elena Marin l-a adus în discuție pe tatăl ei. Faimoasa a mărturisit că s-a gândit foarte mult la el, având în vedere că are probleme de sănătate, iar acest lucru i-a dat putere să ducă lupta mai departe.

Citeste si: Zannidache, avertisment dur pentru Andreea Antonescu! "Ai grija la serpi, ca au limba lunga!" Ce parere are Faimosul despre prietenia ei cu Elena Marin?

Discursul Elenei Marin nu doar că nu l-a impresionat pe Zanni, ci l-a făcut pe acesta să reacționeze dur. Zanni este de părere că Faimoasa nu ar fi trebuit să aducă în discuție aspecte ce țin de viața personală și că nu a făcut altceva decât să se victimizeze și să caute atenție. Zanni a dezvăluit că deși ar fi vrut să o felicite pe Elena pentru felul în care s-a descurcat pe traseu astăzi, comentariile ei l-au convins să nu mai facă acest lucru.

„Când să o aplaud pe Elena, e a doua oară când o dă în drame, în victimizări.

Băi, vere, unde suntem aici? Parcă o vedeam pe Georgiana care a venit să își caute tatăl. Ce emisiune e asta? Eu sunt șeful la suferință, ești nebun la cap. Dacă îmi spun eu poveștile mele, plânge lumea. Dar vin eu să le spun, cu asta vin aici să mă bag în față? Durerea mea, stai să vezi acasă cât am plâns eu, stai să vezi că nu am aia, că nu am aia. Dacă era după mine, direct, o aruncam, ieși, domnul Dan, următorul. Ce să stăm să ascultăm?”, a spus Zanni făcând referire la momentul în care Elena Marin a ținut un discurs la Survivor România 2021.

Citeste si: Câți bani face Zanni din YouTube? Suma pe care o are în conturi Faimosul de la Survivor România 2021

 

Citește-ne pe

Citește și:

Accesul turiştilor, interzis în Thassos. Pe ce plaje nu se mai poate ajunge

Sebastian Chitosca, un nou atac la adresa Elenei Marin! Ce i-a facut Faimosul imediat dupa Consiliul de Eliminare si cum a reactionat artista

Pentagonul își dorește cu orice preț să-l învingă pe Putin: Va trimite o nouă tranșă de rachete în Ucraina

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Jador, acuzat că a jucat teatru în momentul accidentării. Starlin: „Am văzut că genunchiul nici măcar...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies