Zannidache, avertisment dur pentru Andreea Antonescu! "Ai grija la serpi, ca au limba lunga!" Ce parere are Faimosul despre prietenia ei cu Elena Marin?

Author: Ana Filip

Zannidache nu vede cu ochi buni prietenia mult prea stransa dintre Andreea Antonescu si Elena Marin, cea cu care a avut deja un conflict dur!

Faimosii si Razboinicii s-au bucurat de venirea noilor concurenti, deoarece le vor aduce clar un nou suflu pe trasee pentru a putea merge mai departe in competitie.
Lucrurile pareau ca au reintrat pe un fagas normal in tabara Faimosilor, dupa eliminarea Simonei Hapciuc, si concurentii au dat de inteles ca au revenit la sentimente mai bune unii fata de ceilalti, lasand in urma vechile lor neintelegeri.

Insa, se pare ca unii dintre noii concurenti incep sa starneasca tot felul de reactii neasteptate in cadrul echipelor si aici vorbim despre nimeni alta decat Andreea Antonescu care deja a fost luata in colimator de catre Zannidache sau mai bine zis prietenia ei stransa cu Elena Marin.

Zannidache a lansat un avertisment pentru Andreea Antonescu! "Ai grija la serpi, ca au limba lunga!" 

Andreea si Elena nu au ascuns deloc prietenia puternica ce le uneste de multi ani si s-au imbratisat indelung la venirea Andreea Antonescu pe insula, ba mai mult Elena chiar s-a emotionat pana la lacrimi. Zannidache insa nu vede deloc cu ochi buni aceasta legatura a celor doua Faimoase. Acesta a spus ca apropierea lor le-a dat de inteles ca pun la cale noi strategii.

"Starea echipei este destul de buna! Sunt niste conflicte care s-au terminat, dar nu s-au stins! Din nou s-ar putea sa inceapa un conflict pentru ca am vazut ca Elena

o spala in ureche pe Andreea! N-au voie, tu cu concurentul nou, trebuie sa stim toti ce vorbesti cu el, ca poti sa-l imbarligi! Elena era numai asa cu Andreea! Bai, nene, ce faci, o speli in ureche?! Trebuie sa vorbim cu totii! Si i-am zis: Andreea ai grija la serpi, ca au limba lunga! M-am referit exact la Elena cu care m-am certat!", a spus Zannidache.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe de alta parte, nici aliatul lui Zannidache, Sebastian Chitosca nu a avut prea multe comentarii bune la adresa Andreei Antonescu, despre care a spus ca are bilet dus-intors, semn ca nu va rezista prea mult in cadrul competitiei.
"Saptamana asta, daca pierdem, Andreea are bilet dus-intors..."

, a spus Sebastian.

Citeste si: Mesajul Andreei Antonescu înainte de a pleca la Survivor România 2021. Artista a mărturisit ce a îndemnat-o să participe la competiția din Republica Dominicană: ”Mi-am propus să...”::

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audiență cu “Survivor România”; stația și-a adjudecat peste un sfert din cota de piață la nivel national