Mesajul Andreei Antonescu înainte de a pleca la Survivor România 2021. Artista a mărturisit ce a îndemnat-o să participe la competiția din Republica Dominicană: ”Mi-am propus să...”::

,
Andreea Antonescu, echipa Faimoșilor
Andreea Antonescu, noua concurentă de la Survivor România 2021

Andreea Antonescu este noua concurentă din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021. Artista a îmbrățișat cu drag provocarea de a participa la acest concurs și vrea să demonstreze că este o adevărată luptătoare.


In articol:

Andreea Antonescu este cea mai nouă concurentă din echipa Faimoșilor, a fost primită cu brațele deschise de coechipierii săi, mai bine decât s-ar fi așteptat.

Faimoasa vrea să le demonstreze colegiilor ei că va putea face față acestei provocări și se va antrena din greu pentru a aduce puncte. Andreea a lăsat și un mesaj înainte de a pleca în Republica Dominicană, în care a arătat cât de motivată este să participe la acest show.

Ce mesaj a lăsat Andreea Antonescu înainte de a pleca la Survivor România 2021?

Andreea Antonescu este foarte fericită să ia parte la această provocare, se simte motivată că va face parte din acest concurs și crede că locul ei este la Survivor România 2021. Artista a spus încă de la început că ea nu este antrenată pentru acest show, însă este deschisă să asculte sfaturile echipei sale și să se lase antrenată de ei în camp.

Deși a fost foarte bine primită în echipă, unii concurenți au încercat să o intimideze precum. Jador i-a spus că nu va putea rezista fără mâncare mai mult de trei săptămâni, aceasta l-a contrazis și i-a spus că toată viața ei a mâncat foarte puțin pentru că nu a avut timp.

Zanni a încercat să o sperie că sunt foarte muți gândaci, șerp, scorpioni în junglă. Andreea nu s-a lăsat afectată de cele spuse de coechipierii săi și încearcă să își mențină atitudinea pozitivă.

Faimoasa se simte fericită pentru că o are alături de ea pe buna ei prietenă Elena Marin, care s-a bucurat la vederea ei pentru că, în sfârși, are pe cineva aproape lângă ea, fiind sătulă de atacurile colegilor de echipă.

Andreea nu a reușit să aducă niciun punct echipei sale la primul joc de recompensă al săptămânii, însă este pregătită să se antreneze și să înceapă să aducă puncte.

Înainte de a pleca la Survivor România, artista a lăsat un mesaj pentru cei de acasă în care a mărturisit cu a primit vestea plecării în dominicană, dar și ce a motivat-o să participe la această competiție.

Andreea Antonescu, mărturisiri
Andreea Antonescu, mărturisiri înainte de a pleca în jungla dominicană

Citeste si: Cum arată fiica Andreei Antonescu? Sienna este o adevărată domnișoară!

Mesajul Andreei Antonescu înainte de plecarea în Republica Dominicană

Andreea Antonescu a povestit cum a îmbrățișat vestea că va pleca la Survivor România 2021 și ce a motivat-o să participe la acest concurs.

”Foarte din scurt, foarte repede și bineînțeles nu foarte mult timp gândită pentru că în momentul în care gândim niște lucruri ne vin atât de multe contra argumente, încât ghiciți ce, instinctul pe care îl aveți  în primă vază moare. Am zis cu capul înainte așa cum sunt cunoscută când vine vorba de senzații tari. În viața de zi cu zi fiind o femeie foarte cerebrală, cu picioarele pe pământ, care analizează.”, a spus Andreea Antonescu. 

Faimoasa și-a făcut și o părere despre cum crede că va fi competiția din Republica Dominicană și ce așteptări are de la colegii ei.

”Sunt convinsă că va fi o competițe grea, îți spun sincer că am fost în primul rând determinată de faptul că nu este genul de experiență cu care să fi trăit și cu care să fi fost obișnuită de-a lungul vieții, tocmai d-asta mi-a plăcut să mă arunc așa cu capul înainte și să spun da, de ce nu? Odată în viață se pot face lucrurile astea. Pe de altă parte, am văzut, cum și toată lumea a văzut de altfel că toți ceilalți competitor sunt foarte bine aleși și atunci hai să vedem ce o să fie.”, a mai spus Andreea Antonescu.

Ce a spus Andreea înainte de a pleca la Survivor
Andreea, mesaj înainte de a pleca la Survivor Romania

Citeste si: Surpriza uriasa pentru Faimosi si Razboinici! Daniel Pavel a facut anuntul! Cine sunt cei patru concurenti noi care au intrat joi seara la Survivor Romania!

Ce le-a transmis Andreea fanilor ei?

Andreea a ținut să transmită și un mesaj special fanilor săi care cu siguranță îi vor urmării parcursul și o vor susține în competiția Survivor România 2021.

”Doamne, vă pup, vă iubesc, să fiți acolo în continuare pe paginile mele de social media, să mă susțineți așa cum faceți voi de peste 20 de ani încoace. Să mă iubiți că eu simt, să vă gândiți la mine că o să simt, sigur o să simt. Și o să promit să fac tot posibilul să nu vă dezamăgesc.”, a mai spus Faimoasa.

Citeste si: Ce nu stiai despre Andreea Antonescu, noua vedeta de la Survivor Romania care a intrat in echipa Faimosilor!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum arată fiica Andreei Antonescu? Sienna este o adevărată domnișoară!

EMA a dat UNDĂ VERDE: Medicament împotriva artritei, autorizat pentru tratarea cazurilor severe de COVID-19

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Surpriza uriasa pentru Faimosi si Razboinici! Daniel Pavel a facut anuntul! Cine sunt cei patru concurenti noi care au intrat joi seara la Survivor Romania!

Ce nu stiai despre Andreea Antonescu, noua vedeta de la Survivor Romania care a intrat in echipa Faimosilor!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies