Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit! Primele lor declarații

,

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit, ambii confirmând încheierea relației.


In articol:

"Niciodată să nu spui niciodată. De la bun început am stabilit că relația noastră o să se încheie în momentul în care nouă nu o să ne mai fie bine. În momentul în care n-am mai simțit că sunt acolo, am decis să pun punct. Nu a existat un motiv, o ceartă.

Nici acum nu știu adevăratul motiv. Contrar tuturor zvonurilor despre Ștefan, eu n-am ce să îi reproșez acestui bărbat. S-a comportat incredibil de bine cu mine.

Eu sunt o femeie determinată și duc vorbele la fapte. Sunt sătulă de eticheta de amantă și vreau să duc acțiunea de divorț la capăt. Vreau să pun capăt acestei situații. În momentul în care am anunțat că divorțez am intenționat ca totul să se întâmple la notar, dar, recent, am aflat că pot să fac acest lucru în instanță și nu mai trebuie să-l aștept pe Traian să vină în România. Îmi caut un avocat bun pentru a duce la bun șfârșit această treabă. Traian nu face altceva decât să tărăgăneze această situație”, a declarat Andreea Antonescu pentru Cancan după despărțire.

”Nu ne-am certat deloc, nu am avut nici măcar o discuție în contradictoriu. Singura discuție care ar fi putut s-o deranjeze a fost cu câteva zile înainte, când am fost la munte, erau și părinții mei și a venit vorba despre divorțul ei.

Rămăsese ca mama s-o ajute cu actele, ea fiind avocat, să se rezolve situația.

Eu mi-am deschis niște afaceri la Iași și am căzut de acord să stăm o perioadă acolo, mai ales că și Sienna este plecată în America. După ce am gătit, am mâncat, dintr-odată mi-a zis ca a sunat-o Traian, fostul ei soț, în legătură cu speculațiile legate de sarcină și de acolo s-a schimbat total.

Deci nu îmi venea să cred, parcă era alt om. Vorbesc cu mama ei, nici ea nu știe motivul pentru care a luat această decizie și oricum nu vrea sub nicio formă să se împace cu Traian. Toată lumea a fost uimită. Însă mi-a zis să nu insist, că ea își asumă decizia luată. Eu nu am tras și nu o să trag niciodată de o femeie. A plecat și apoi m-a blocat peste tot”, a declarat și Ștefan Manolache pentru sursa citată.

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit!

Andreea Antonescu a confirmat și pe Instagram încheierea relației cu Ștefan Manolache.

"Simt nevoia să vă dau niște explicații, știu că ați fost lângă mine și atunci când mi-a fost bine și atunci când mi-a fost mai puțin bine. Referitor la relația mea cu Ștefan, da, s-a încheiat, lucru pe care l-am declarat încă de ieri, din presă.

Pot să vă zic că el, în relația cu mine, a fost un om minunat, a fost o relație foarte frumoasă, am trăit niște momente unice și am fost foarte fericită. Iar pentru cei care mă sfătuiesc să mă mai gândesc, vor să îmi dea foarte multe sfaturi privind această despărțire, vă zic sincer că, indiferent de orice, între mine și Ștefan va rămâne ceva unic, ceva ce consider eu că ne va lega pe viață și nu sunt doar cuvinte. Vă pup, vă iubesc și, încă o dată, vă mulțumesc pentru toată susținere", a spus Andreea Antonescu pe pagina ei de Instagram.

Citeste si: Andreea Antonescu divorteaza! "Atat eu, cat si Traian suntem doua persoane libere"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Andreea Antonescu divorteaza! "Atat eu, cat si Traian suntem doua persoane libere"

Procurorii caută imaginile cu Diana Șoșoacă, de la Parlament: scandal uriaș în Senat

Motivul incredibil pentru care politista s-a impuscat in cap, ieri dimineata, in gara Strehaia! Terifiant

Andreea Balan s-a casatorit cu George Burcea! Iata ce tinute au ales sa poarte cei doi indragostiti la fericitul eveniment!

Andreea Balan si George Burcea, nunta de poveste! Ce mesaj emotionant i-a transmis artista sotului ei! Iata ce tinute au ales sa poarte cei doi indragostiti la fericitul eveniment!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies