Andreea Antonescu divorteaza! "Atat eu, cat si Traian suntem doua persoane libere"

Andreea Antonescu divorțează de soțul ei, Traian Spak. Artista a făcut primele declarații despre divorț în exclusivitatea pentru revista Viva.Zvonuri despre despartirea celor doi au aparut in urma cu patru ani. Iata ce a spus cantareata despre acestea:

"Așa este, au fost zvonuri încă de acum patru ani. Nu era nimic adevărat. Mă deranjau și mă-ntrebam mereu de ce trebuie să dau argumente pentru niște născociri! Și, cu toate că răspundeam de fiecare dată întrebărilor tuturor, oamenii nu erau mulțumiți și tot argumentau contra.

Probabil mulți și-au pus problema distanței, probabil s-au gândit că nu se poate așa ceva în secolul nostru, dar lumea nu știa concret de câte ori plecam eu în State sau venea Traian aici, pentru că nu voiam să fac un mega subiect din asta! La urma urmei, această distanță de 10.000 km despre care s-a tot discutat, în anul 2019 se rezumă, de fapt, la două zboruri cu avionul, un total de 15-17 ore distanță, nimic complicat.

Am considerat că ceea ce se întâmplă în familia mea trebuie să fie discret și să țină doar de membrii ei, nu să expunem la televizor orice intimitate, din dorința de a fi mereu în atenția publicului. Dacă am avut perioade în care am stat mai mult în România, a fost doar pentru că Sienna e aici la școală, aceasta fiind 100% dorința mea și, pe de altă parte, multe proiecte din punct de vedere muzical. Numai anul trecut am avut 100 de concerte…", a declarat artista pentru Viva

andreea antonescu

n momentul acesta, atât eu, cât și Traian suntem două persoane libere!

Nu mai suntem implicați într-o relație, decizie pe care am luat-o împreuna încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relație de prietenie și… procedura birocratică! Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situația pe toate părțile.

I-am spus sincer care este opinia mea legată de viitorul nostru ca relație, i-am explicat faptul că fiecare dintre noi are dreptul la a-și împlini visele, oricare ar fi ele.

Timpul petrecut separat – dezvoltat pe fiecare în direcții diferite, bănuiesc.

Divorțul nu s-a pronunțat încă, acest proces amânându-se strict din lipsă de timp, amândoi fiind foarte ocupați pe plan profesional! Eu nu am putut merge în State în ultima perioadă, iar el nu s-a putut întoarce în țară, dar încă de câteva luni suntem două persoane libere, care vor avea însă o relație pe vecie datorită Siennei.

Semnarea unor hârtii nu ne ține în vreun fel legați unul de celălalt, dar nici nu ne împiedică să meargă fiecare pe drumul lui", a mai spus indragita cantareata, in interviul pentru viva.ro

andreea antonescu

Vezi cele mai noi stiri Kanal D

Citeste si: FOTO Ellie Goulding s-a casatorit! Cum arata rochia de mireasa a celebrei cantarete

Citeste si: BNR curs valutar pentru 3 septembrie 2019. Ce se intampla pe piata valutara

Citeste si: E catastrofa in Bahamas! Uraganul Dorian a ucis cel putin 5 oameni si a distrus peste 13.000 de locuinte

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate