S-a inchis "Europa"! Incredibil ce au descoperit autoritatile in urma descinderilor

In urma unui control temeinic, uriașul spațiu comercial denumit Europa a fost închis după ce s-a descoperit cu nu ar fi avut autorizație de construcție.Celebrul complex Europa, din București, a fost închis de autorități.

În urma unui control s-a luat această decizie pentru că niciun spațiu comercial nu avea autorizație de construcție.

Chiriaşii spaţiilor au venit să îşi ia marfa pe care o mai aveau în depozit. Proprietarii vor să dărâme magazinele care nu au autorizaţie de construcţie, însă autorităţile spun că niciun astfel de magazin nu are autorizaţie, informează TVR.

Poliţiştii şi jandarmii au mai descins aici la sfârşitul lunii iulie. 950 de oameni ai legii au fost aici şi au închis atunci 500 de standuri, confiscând 16 camioane cu marfă.

Poliţiştii spun că acest complex comercial era renumit pentru evaziunea fiscală.

europa

Vezi cele mai noi stiri Kanal D

sursa: evz.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu a fost operat! Care e starea concurentului de la Puterea Dragostei

Citeste si: Jador, in pragul unei relatii cu Andra? Afla ce veste va primi concurentul despre Simina, care il va determina sa o cunoasca pe Andra, MAINE, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: EXCLUSIVITATE! Afla ce se intampla in episodul doi din serialul “Lacrimi la Marea Neagra”, difuzat in aceasta seara, la Kanal D!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate