EXCLUSIVITATE! Afla ce se intampla in episodul doi din serialul “Lacrimi la Marea Neagra”, difuzat in aceasta seara, la Kanal D!

,

Tahir si Nefes refuza sa se predea lui Vedat si iau hotararea de a se arunca in valurile involburate ale marii, salt care le poate fi fatal.

Aflati pe stanca abrupta ce margineste Marea Neagra, Tahir si Nefes refuza sa se predea lui Vedat si iau hotararea de a se arunca in valurile involburate ale marii, salt care le poate fi fatal.

In tot acest timp, considerandu-se infrant, Vedat isi doreste razbunare si toata furia barbatului este transferata catre oamenii satului, care ii ascunsesera sotia si fiul.

Citeste si: İrem Helvacıoğlu, Nefes, din serialul “Lacrimi la Marea Neagra”, din spital … la actorie

Ce va accepta, oare, Mustafa, fratele lui Tahir, pentru a-si proteja familia, ce repercusiuni se vor rasfrange asupra familiei lui si daca va reusi Vedat, aflat in cautarea sotiei si fiului lui, sa transforme Surmene, intr-un iad, veti putea afla urmarind episodul din aceasta seara “Lacrimi la Marea Neagra”, difuzat la ora 20:00, la Kanal D.

 

Citește și:

Imagini, in exclusivitate, din Turcia, din casa unde se filmeaza “Lacrimi la Marea Neagra”

Producatorul Osman Sinav, declaratii despre serialul fenomen “Lacrimi la Marea Neagra”! “Atunci mi-au spus ca este un record nemaintalnit de 15 ani!”

Ulaş Tuna Astepe, Tahir, starul din "Lacrimi la Marea Neagra": "Am vazut moartea cu ochii!"

Zile de cosmar pentru Halit! In aceasta seara, 16 septembrie, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii'', pe Kanal D

Incep sa cada mastile si fiecare sa isi arate adevarata fata! Ce se intampla in ''Pretul fericirii'', ASTAZI, 15 septembrie, de la 20:00, pe Kanal D


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies