Andreea Antonescu


In articol:

Andreea Antonescu este una dintre cele mai apreciate artiste în industria muzicală din România, a cucerit publicul cu vocea sa decenii întregi, încă de la o vârstă foarte fragedă. De această dată Andreea va apărea pe micile ecrane într-o postură cu totul atipică de cea cu care și-a obișnuit publicul. Artista se va număra printre noii concurenți care vor intra în competiția Survivor România 2021. Andreea Antonescu este pregătită să i-a parte la cea mai intensă provocare din Republica Dominicană și să demonstreze că nimic nu este imposibil.

CV Andreea Antonescu. Cu ce se ocupa înainte de Survivor România 2021?

Andreea Antonescu este cunoscută publicului din România ca una dintre cele mai de succes cântărețe, intrarea în lumea muzicii a avut loc la o vârstă frageda, la șase ani, odată cu participarea ei la diverse concursuri și festivaluri de muzică.

Alături de Andreea Bălan a lansat trupa “Andre”, care a devenit foarte rapid un adevarat fenomen muzical. Proiectul ”Andre”s-a dovedit, pentru multi ani la rând, un succes național, hiturile lansate în acea perioada fiind pe buzele multor iubitori de muzică și astăzi. Cariera solo a Andreei Antonescu a reprezentat pentru aceasta lansarea a 3 albume și nenumărate single-uri care au evenit rapid hituri. 

În ultimii ani, Andreea a fost implicată în organizarea celui mai mare festival european de muzica retro a cărui imagine a fost.

Date Biografice Andreea Antonescu

Vârstă: 38 de ani 

Înălțime: 1,53 metri

Echipă: Faimoșii

Andreea Antonesc are o carieră de succes în domeniul muzical, piesele sale au cucerit lumea întreagă. Viața profesională a artistei s-a îmbinat constant cu cea personală, realizarea cea mai de preț a ei fiind Sienna, fiica acesteia, care îi aduce cea mai mare împlinire.  

Andreea Antonescu va fi noua concurentă din echipa Faimoșilor, cântăreața s-a înscris la Survivor România 2021 pentru că este ocazia perfectă pentru a-și depăși limitele și pentru a demonstra încă odată că este o adevărată luptătoare. Andreea este prgătită să facă față provocărilor din jungla dominicană.

Galerie FOTO. Ce imagini postează Andreea Antonescu pe Instagram

Andreea Antonescu este un nume cunoscut în industria muzicii, are pe Instagram o adevărată comunitate care îi urmărește activitate, artista este urmărită de 257 de mii de oamenii în mediul online. Andreea Antonescu este foarte activă pe rețelele sociale, unde postează fotografii în diverse ipostaze sexy și ținute extravagante, fiind o împătimită a fotografiei și a modei. 

Andreea Antonescu, faimosi
Andreea Antonescu va face parte din echipa Faimosilor

Fotografii cu Andreea Antonescu

Cookies