Jador, acuzat că a jucat teatru în momentul accidentării. Starlin: „Am văzut că genunchiul nici măcar...”

,
Starlin,  dezvăluiri despre momentul în care Jador s-a accidentat
Starlin, dezvăluiri despre momentul în care Jador s-a accidentat[Sursa foto: Captură KANAL D]

Jador s-a accidentat în primul joc de imunitate al săptămânii, însă colegii din echipa Războinicilor nu sunt convinși că acesta are, cu adevărat, o problemă serioasă de sănătate. Ce a dezvăluit Starlin?


In articol:

Primul joc de imunitate al săptămânii a fost unul din care nu au lipsit momentele tensionate. Jador din echipa Faimoșilor s-a accidentat grav, a avut nevoie de intervenția medicului și nu a mai putut continua proba. În prezent, acesta se află sub supraveghere medicală și i s-a interzis să mai intre pe traseu.

Deși Jador a urlat de durere la Survivor România 2021, Războinicii sunt convinși că totul a făcut parte dintr-o strategie și că Faimosul doar a jucat teatru.

Ce a dezvăluit Starlin după ce Jador s-a accidentat la Survivor România 2021?

Jador s-a accidentat grav la genunchi înainte de a intra la proba de îndemânare a primului joc de imunitate al săptămânii, motiv pentru care jocul a fost oprit preț de câteva minute. Deși medicul i-a interzis lui Jador să mai intre pe traseu, Starlin din echipa Războinicilor este de părere că Faimosul doar s-a prefăcut pentru a-l împiedica pe Marius să câștige punctul, având în vedere că Războinicul avea un avans considerabil în fața lui.

„Blablador, este bla, bla. Nu spun că nu a căzut, probabil, prost acolo, toți am căzut prost acolo, dar nu te-ai lovit cu nimic, era nisip jos.

A căzut acolo în apă, a văzut că era extrem de departe de Marius, s-a uitat și a început să țipe. Ce faci, frate? Genunchiul nici măcar nu s-a umflat. Jur că în momentul respectiv am zis, mamă, și-a rupt genunchiul. L-am ajutat să iasă din apă împreună cu Musty, dar după am văzut că genunchiul nici măcar nu era umflat.”, a spus Starlin despre Jador.

Citeste si: Ce se întâmplă cu Jador după ce s-a accidentat la Survivor România 2021? Faimosul nu este prezent în consiliul de nominalizare, iar Daniel Pavel a făcut anunțul: „În această seară, el...”

Nu

doar Starlin l-a acuzat pe Jador că ar fi jucat teatru, ci și Musty a dezvăluit că Faimosul s-ar fi prefăcut doar pentru a opri jocul.

„Eu m-am întors către Marius și m-am întors înapoi, cu capul către el și am văzut că țipa, eu m-am dus către Jador și m-am dus să văd chiar situația, că am înțeles că era ceva mai grav decât am crezut eu.

M-am simțit și prost să zic chestia asta, că e un film de-al lui, pentru că eu am văzut că în momentul în care Marius a trecut de sfoara aia, eu l-am văzut pe Jador în momentul în care a căzut, s-a uitat la Marius, n-a țipat, dar a țipat fix când a văzut că Marius a trecut de sfoară și a țipat atunci. Eu am zis că atunci când te lovești, imediat simți durerea, nu te ridici să vezi unde e adversarul, să țipi, înțelegi?”, a spus Musty.

Citeste si: Ce surpriză! Ea este prima concurentă nominalizată spre eliminare la Survivor România 2021. Decizia Faimoșilor a surprins pe toată lumea

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce crede Culiță Sterp despre Andreea Antonescu? A spus direct care este părerea lui despre Faimoasă: „Trebuie să mergem noi, să o împingem de la spate. Mă deranjează...”

Scenariile pentru redeschiderea cinematografelor

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Durere de nedescris pentru Majda! Fosta concurentă de la Survivor România 2021 este în doliu: „A plecat dintre noi si a lasat un mare gol...”

Sebastian Chitosca, un nou atac la adresa Elenei Marin! Ce i-a facut Faimosul imediat dupa Consiliul de Eliminare si cum a reactionat artista

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies