Ce se întâmplă cu Jador după ce s-a accidentat la Survivor România 2021? Faimosul nu este prezent în consiliul de nominalizare, iar Daniel Pavel a făcut anunțul: „În această seară, el...”

,
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”, anunț despre starea de sănătate a lui Jador
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”, anunț despre starea de sănătate a lui Jador[Sursa foto: Captură KANAL D]

Jador s-a accidentat grav în cadrul jocului de imunitate din această săptămână și deși situația părea sub control, se pare că Faimosul are în continuare nevoie de îngrijiri medicale. Ce a anunțat Daniel Pavel?

Au fost momente grele pentru Jador în primul joc de imunitate al săptămânii. Faimosul s-a accidentat grav chiar înainte de a ajunge la proba de îndemânare, motiv pentru care nu a mai putut continua lupta, iar jocul a fost oprit preț de câteva minute. Ce se întâmplă cu Jador acum? Daniel Pavel a dat toate detaliile despre starea de sănătate a concurentului.

Jador a lipsit de la consiliul de nominalizare. Care este starea de sănătate a Faimosului?

După ce în urmă cu mai multe zile a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate și a fost transportat de urgență la spital, Jador a trecut din nou prin momente grele. Concurentul de la Survivor România 2021 s-a accidentat grav pe traseu, chiar înainte să ajungă pe uscat. Faimosul s-a lovit la genunchi și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Dacă în primul moment s-a speriat foarte tare și a crezut că accidentarea îl va împiedica să mai continue lupta la Survivor România 2021, ulterior, Jador a început să se simtă mai bine, dar cu toate acestea nu a primit acceptul medicului pentru a intra pe traseu.

Faimoșii și Războincii se așteptau să îl vadă pe Jador la consiliul de nominalizare din această seară, însă Faimosul a fost marele absent. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat că Faimosul se află sub atenta supraveghere a medicilor, acesta fiind motivul pentru care nu este prezent în cadrul consiliului.

„În această seară, pe banca Faimoșilor nu se află Jador. Jador se află, în continuare, sub supraveghere medicală.

I se fac noi investigații, în această seară el nu poate fi nominalizat, desigur, nu poate nominaliza și nu va intra la votul publicului.”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

Citeste si: Ce crede Culiță Sterp despre Andreea Antonescu? A spus direct care este părerea lui despre Faimoasă: „Trebuie să mergem noi, să o împingem de la spate. Mă deranjează...”

Echipa Faimoșilor a pierdut primul joc de imunitate al săptămânii, ceea ce înseamnă că vor face din nou nominalizări în consiliu. De această dată, Jador nu va putea face nominalizări și nici nu va putea fi nominalizat. În plus, după ce liniile de vot vor fi deschise, concurentul nu va putea fi votat de cei de acasă, având în vedere că nu este prezent în cadrul consiliului de nominalizare. 

Citeste si: Durere de nedescris pentru Majda! Fosta concurentă de la Survivor România 2021 este în doliu: „A plecat dintre noi si a lasat un mare gol...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Conflict de proportii la Survivor Romania 2021 intre Roxana Nemes si Sebastian Chitosca! Ce si-au aruncat in fata cei doi Faimosi

Marcel Ciolacu susține creșterea alocațiilor pentru copii: E normal ca alocatiile să se mărească

Conflict de proportii la Survivor Romania 2021 intre Roxana Nemes si Sebastian Chitosca! Ce si-au aruncat in fata cei doi Faimosi

Show-ul fenomen “Survivor România”, din nou, pe primul loc în preferințele telespectatorilor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies