A urlat de durere! Jador, accidentare gravă la Survivor România 2021: „Dacă mă vede mama...” Care a fost verdictul medicului?

,
Jador, accidentare gravă la Survivor România 2021
Jador, accidentare gravă la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Jador s-a accidentat grav la Survivor România 2021. Faimosul a urlat de durere și a avut nevoie de ajutor pentru a putea ieși de pe traseu. Ce s-a întâmplat cu Faimosul?


In articol:

Din dorința de a aduce punctul pentru echipa sa, Jador nu a mai ținut cont de nimic și a încercat să își depășească limitele pe traseu, însă s-a ales cu o accidentare gravă la genunchi. Ce a constatat medicul după ce i-a acordat primul ajutor concurentului de la Survivor România 2021?

Momente de panică la Survivor România 2021. Jador, dureri puternice după ce s-a accidentat pe traseu

În jocul pentru imunitate din această seară, concurenții au de străbăut un traseu dificil și care se desfășoară 2 treimi pe apă, lucru care complică și mai mult situația. Cu doar câteva momente înainte de a termina proba pe apă și a ajunge pe uscat, la jocul de îndemânare, Jador s-a accidentat grav. Acesta s-a lovit puternic la genunchi și nu a mai putut termina proba, ba mai mult decât atât, Faimosul a avut nevoie de ajutorul celorlalți colegi pentru a putea ajunge pe uscat.

Jador a urlat de durere, iar medicul a intervenit rapid pentru a-l consulta pe Faimos.

„Lasă-mă un pic întins, că mor, simt o presiune acolo.(...) Aoleu, dacă vede mama, plânge. Mamă, ce m-am speriat! Ce m-am speriat, am zis că gata, mi-am rupt piciorul, plec acasă.

Nici că nu plec, băi. Nici fără picioare nu plec acasă!”, a spus Jador, la scurt timp după ce s-a accidentat la Survivor România 2021.

După ce a avut nevoie de ajutorul colegilor pentru a se ridica, Jador a primit îngrijiri medicale și se pare că, pentru moment, situația este sub control. Cu toate acestea, Faimosul nu a mai primit acceptul medicului pentru a intra pe traseu, astfel că nu a putut face altceva decât să își susțină colegii de pe margine. 

Citeste si: Ce crede Culiță Sterp despre Andreea Antonescu? A spus direct care este părerea lui despre Faimoasă: „Trebuie să mergem noi, să o împingem de la spate. Mă deranjează...”

Nu este pentru prima oară când Jador are nevoie de consultații de specialitate. Faimosul a acuzat în urmă cu mai multe zile dureri puternice de burtă, iar la acel moment, Jador a fost transportat de urgență la spital pentru analize amănunțite.

Atunci, Jador a primit un tratament din partea medicilor, iar ulterior s-a întors în camp cu forțe proaspete și hotărât să lupte și să dea tot ce are mai bun pentru a aduce cât mai multe puncte pentru echipa Faimoșilor.

Citeste si: Durere de nedescris pentru Majda! Fosta concurentă de la Survivor România 2021 este în doliu: „A plecat dintre noi si a lasat un mare gol...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum arăta Andreea Antonescu pe vremea când cânta în trupa Andre și nu avea nicio operație estetică. FOTO

Omul lui Dacian Cioloș aruncă 'bomba'. Documentul care îl contrazice pe Cîțu cu privire la grupul de lucru din MS pentru raportarea deceselor Covid

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Conflict de proportii la Survivor Romania 2021 intre Roxana Nemes si Sebastian Chitosca! Ce si-au aruncat in fata cei doi Faimosi

Show-ul fenomen “Survivor România”, din nou, pe primul loc în preferințele telespectatorilor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies