S-au impus pe traseul de la Survivor România 2021 și au câștigat primul joc de imunitate al săptămânii. Ce echipă a ieșit învingătoare?

,
Mellina și Andreea Antonescu, confruntare finală la Survivor România 2021
Mellina și Andreea Antonescu, confruntare finală la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Jocul de imunitate de astăzi a fost unul presărat cu foarte multe momente tensionate, traseul fiind unul destul de dificil. Ce echipă a obținut victoria?


In articol:

Jocul pentru imunitate este unul dintre cele mai importante de la Survivor România 2021, având în vedere că echipa câștigătoare intră în posesia totemului de imunitate. Miza este uriașă și asta pentru că echipa câștigătoare nu face nominalizări, astfel că niciun concurent nu se află în pericol de eliminare.

Iată ce echipă s-a impus pe traseu astăzi și a obținut, în cele din urmă, victoria.

Ce echipă a câștigat totemul de imunitate la Survivor România 2021? Ei au ieșit învingători în această seară

A fost o seară în care Faimoșii și Războincii au luptat până la epuizare. Dorința de a nu mai pierde coechipieri i-a motivat atât de tare pe concurenții din cele două echipe, încât au dat tot ce au avut mai bun pe traseu. Probele din această seară i-au pus la grea încercare pe concurenții de la Survivor România 2021 și chiar dacă ambele echipe și-au depășit limitele pe traseu, Războincii au obținut victoria finală.

Citeste si: Sebastian Chitosca, un nou atac la adresa Elenei Marin! Ce i-a facut Faimosul imediat dupa Consiliul de Eliminare si cum a reactionat artista

Punctul decisiv a fost adus de Mellina pentru Războinici, astfel că scorul final a fost de 10 la 6 în favoarea Războinicilor.

Victoria din această seară i-a bucurat pe concurenții din echipa Războinicilor, având în vedere că pentru ei, consiliul de nominalizare va fi unul liniștit și vor fi doar simpli spectatori. În echipa adversă, dezamăgirea s-a citit pe fețele tuturor concurenților. Aceștia vor fi nevoiți să facă din nou nominalizări în cadrul consiliului și să aleagă o persoană pe care nu o mai vor în competiție, situație care îi va pune din nou în dificultate pe concurenți.
Deși au început săptămâna cu dreptul, câștigând jocul pentru recompensă, traseul de astăzi i-a pus în dificultate pe Faimoși. Jador s-a accidentat grav și a fost nevoie de interveția mai multor persoane pentru ca Faimosul să fie scos de pe traseu. În ciuda eforturilor, Faimoșii nu i-au putut învinge pe Războinci, astfel că au pierdut primul joc de imunitate al săptămânii. Cu toate acestea, echipa Faimoșilor va primi jumătate din cantitatea de provizii, premiul suplimentar al serii.

Rămâne de văzut cine este primul concurent nominalizat spre eliminare în această săptămână și dacă Faimoșii vor vota în funcție de strategii, de prieteniile care s-au legat în tabără sau de performanețele de pe traseu ale colegilor de echipă.

Citeste si: Jador și Starlin, la un pas de bătaie la Survivor România 2021. Maria a dezvăluit ce se întâmplă în timpul competiției: „De două luni de zile, Jador...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Durere de nedescris pentru Majda! Fosta concurentă de la Survivor România 2021 este în doliu: „A plecat dintre noi si a lasat un mare gol...”

Pandemia a schimbat RADICAL piața muncii: ce s-a întâmplat cu jumătate din locurile de muncă disponibile

BOMBĂ! S-a aflat cine va câștiga Survivor România 2021! Este totul stabilit

Cum arăta Andreea Antonescu pe vremea când cânta în trupa Andre și nu avea nicio operație estetică. FOTO

Conflict de proportii la Survivor Romania 2021 intre Roxana Nemes si Sebastian Chitosca! Ce si-au aruncat in fata cei doi Faimosi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies