Au luptat cu toate forțele și au câștigat! Ce echipă de la Survivor România 2021 va primi recompensa în această seară?

,
Zanni și Maria, proba de îndemânare
Zanni și Maria, proba de îndemânare[Sursa foto: Captură KANAL D]

Jocul pentru recompensă din această seară i-a determinat pe Faimoși și Războinici să lupte cu îndârjire și chiar dacă ambele echipe au făcut eforturi mari, în cele din urmă, doar una dintre ele a intrat în posesia recompensei. Cine a câștigat?


In articol:

În această săptămână, concurenții de la Survivor România 2021 au luptat pe un traseu dificil pentru a câștiga recompensa, mai exact câte două rulouri cu carne pentru fiecare concurent. Traseul nu a fost deloc unul ușor, fiind o probă în care viteza a făcut diferența.

Faimoșii au câștigat jocul pentru recompensă. Cum au reacționat concurenții?

Săptămâna a început cu dreptul pentru echipa Faimoșilor, după ce în urmă cu o săptămână au suferit mai multe înfrângeri și au pierdut un concurent din echipă, mai exact pe Majda. Faimoșii s-au concentrat la maximum, astfel că s-au descurcat foarte bine pe traseu, au luptat până în ultimul moment pentru a câștiga premiul pus în joc, iar în cele din urmă au ieșit învingători. Astfel, ei se vor bucura de recompensa care în această săptămână constă în câte două rulouri cu carne și legume pentru fiecare membru al echipei.

În primul joc al săptămânii, mai exact cel pentru recompensă, scorul a fost deschis de echipa Faimoșilor. Ulterior, cele două echipe au luptat cu îndârjire pentru a obține victoria, s-a ajuns în cele din urmă la ștafetă, moment în care Faimoșii au reușit să se impună pe traseu, astfel că victoria le-a aparținut, scorul final fiind de 10 la 9.

Citeste si: Miza jocului pentru recompensă i-a lăsat fără cuvinte pe concurenții de la Survivor România 2021. Ce premiu pot câștiga Faimoșii și Războincii?

Punctul final a fost adus de Ana Porgras și Zannidache pentru echipa Faimoșilor, cei doi luptând împotriva lui Marius și a Mariei, concurenții din echipa Războinicilor. După ce au ieșit învingători, Faimoșii nu și-au putut ascunde bucuria, l-au felicitat pe Zanni, el fiind cel care s-a descurcat foarte bine la jocul de îndemânare.

Concurenții au fost încântați că se vor bucura de premiul pus în joc, mai exact de câte două rulouri cu carne și legume, recompensa din această seară.

Dacă Faimoșii se vor bucura de premiul câștigat în această seară, Războincii au fost invitați pe insula lor, acolo unde vor analiza situația pentru a vedea ce nu a mers bine, unde au pierdut puncte importante și ce ar trebui să schimbe pentru a se descurca din ce în ce mai bine pe traseu. Chiar dacă au pierdut primul joc al săptămânii, concurenții din echipa Războinicilor par hotărâți să se impună pe traseu în zilele următoare. 

Citeste si: Incredibil! Ce s-a întâmplat în tabăra Războinicilor în timpul nopții? Camerele de filmat au surprins totul!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a ajuns un profesor universitar cu CV impresionant să comită o crimă abominabilă. Explicaţiile psihologilor

Alexandra Stan, mai sexy ca niciodată! Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a atras toate privirile după ce a apărut într-un costum de baie minuscul

Cu rușii înaintând tot mai puternic spre Vest, Zelenski promite că Donbasul va fi `din nou ucrainean` (Video)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Survivor România 2021. Scandal de proportii intre Alin Salajean si Kamara de la Alb Negru! Razboinicul a zis tot ce nu s-a vazut la televizor in disputa cu Musty

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies