Câți bani face Zanni din YouTube? Suma pe care o are în conturi Faimosul de la Survivor România 2021

,
Zannidache
Zanni este revelația acestui sezon de Survivor România

Zanni este unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România 2021. Competiția i-a adus concurentului atât faimă, cât și bani. 


In articol:

Zannidache este, probabil, cel mai controversat concurent din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Artistul cu 100 de tatuaje este o fire directă, este cunoscut pentru stilul său tranșant de a spune lucrurilor pe nume și îi este cnoscut și marele vis.

Faimosul vrea să câștige premiul cel mare, în valoare de 50.000 de euro pentru a-și cumpăra o casă. 

Zannidache
Zanni este concurentul de la Survivor cu cea mai rapidă creștere pe Youtube

Citeste si: Jador, dezvaluire-bomba despre Zannidache si Ana Porgras la Survivor Romania 2021! Ce legatura ar avea de fapt cei doi Faimosi

Câți bani face Zanni din Youtube

Zannidache sau Zanni, cum îl cunoaște toată lumea, este unul dintre concurenții de la Survivor România 2021, care s-a remarcat prin sinceritatea lui debordantă.

De la intrarea în competiție, Faimosul a înregistrat cea mai rapidă creștere pe Youtube. În ultimele două luni, de când a plecat în Republica Dominicană, contul faimosului a crescut considerabil. Abonații și vizualizările de pe Youtube i-au adus bani frumoși artistului.

Conform unui grafic generat de sursa citată, în decembrie 2020, Zanni a avut 5.700 de noi subscriberi, în ianuarie, după ce a venit la Survivor, a crescut la 18.500

iar în februarie va depăși probabil 25.000 de oameni noi veniți pe canalul său.

Citeste si: Jador, acuzat că fură mâncarea colegilor săi. Zannidache a dezvăluit cum acționează Faimosul: ”Așteaptă un moment de neatenție și..”

În bani, asta se traduce prin aproximativ 2.500-3.000 de euro pe lună doar din Youtube, bani la care Zanni nici nu visa anul trecut. Cel mai probabil, suma va crește pe măsură ce Zanni va înainta în concurs, conform Wowbiz.

Alex Velea intervine în scandalul dintre Zanni și Elena Marin

Alex Velea intervine, după ce a aflat de scandalul dintre Elena Marin și Zanni, artistul cu care colaborează de ceva timp.

Zannidache
Pe contul de Instagram, Alex Velea a postat un mesaj, clarificând ieșirea nervoasă a lui Zanni, în scandalul cu Elena Marin.

„Pe Zanni îl știu din 2019 și povestea lui de viață m-a impresionat profund, e orfan, nu a simțit ce înseamnă dragostea părintească, nu a învățat ce e empatia trăind într-un mediu vitreg care pe care, dar e determinat și plin de ambiție. 

Mi-am dorit să-l ajut pentru că merită. Sub pielea aia tatuată e un om bun, carismatic, amuzant și sincer, poate prea sincer, dar chinuit de viață.

Emisiunea asta mi s-a părut că i se potrivește mănușă și scopul lui este acela de a-și vedea visul împlinit, de a avea o casă luată din premiu mi s-a părut și cu iz de film.

Copilul sărac pe care o emisiune îl face faimos și îi dă o speranță. 

În ceea ce privește incidentul cu Elena Marin, pot să vă spun că nu susțin genul ăsta de limbaj, mai ales cu o femeie, dar o să susțin mereu dreptatea.

Nu vreau să-i justific nici comportamentul, nici limbajul, dar vă spun cu mâna pe inimă că a fost acuzat pe nedrept că e hoț.

Ăla a fost momentul în care Zanni a înnebunit. Zanni e sărac lipit pământului, dar cinstit.

E cum vreți voi, dar nu hoț. Neavând cum să-și dovedească nevinovăția a început să acumuleze energie negativă.   Și ieri a cedat în fața nervilor.

Nu a ales cuvintele potrivite pentru a-și exprima dreptatea și sunt convins că o să-și ceară scuze.

Acolo, acum sau acasă, după terminarea concursului. Hai Zanni! Cele bune să se-adune, cele rele să se spele!”,   a scris Alex Velea pe   Instagram   referitor la scandalul dintre Zanni și Elena Marin de la Survivor România 2021.

Citeste si:  Jador, replica dura pentru Zannidache! "Ma intalnesc cu el la studio la Velea! Il iert dar nu-l uit!"

Cântărețul a ținut să mai menționeze faptul că Zanni, Jador și Cătălin Moroșanu se cunosc dinainte de a ajunge în   competiția sportivă din Republica Dominicană. Luptătorul K1 a apărut în clipul piesei „Senzație” a lui Zanni, în timp ce cu fostul concurent de la Puterea Dragostei ar urma să scoată o melodie.

„V-am spus toate astea ca să înțelegeți că în mintea mea eram sigur că o să se susțină între ei până la capăt pentru că în viața reală au fuzionat foarte ușor și frumos.

Am fost dezamăgit să văd cum s-au dezbinat din varii motive, poate chiar și din «vina» altora.   Sper să revină la gânduri mai bune și să se împace în timpul emisiunii pentru că acasă o vor face oricum”,   a completat Alex Velea.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Simona Hapciuc, ADEVARUL despre concurentii de la Survivor Romania 2021: "Este cel mai fals om de la Faimosi!" E incredibil despre cine vorbeste vedeta

Cărți gratuite în baza certificatului de vaccinare, acordate de un lanț de librării din București

Războinica Adelina Damian, angajata Kanal D! Ce rol are de fapt aceasta la Survivor România. Detalii neștiute până acum

Ce job are, de fapt, Cătălin Moroșanu atunci când nu participă la Survivor România și nu se bate în vreo gală de K1

Dezvaluiri fara precedent de pe insula Faimosilor! Cosmin Stanciu a povestit ce s-ar fi intamplat in Republica Dominicana

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies