Jador, replica dura pentru Zannidache! "Ma intalnesc cu el la studio la Velea! Il iert dar nu-l uit!"

,

Jador este inca suparat pe Zannidache, dupa certurile avute pe insula. Cei doi nu au de gand sa ingroape securea razboiului.


In articol:

Faimosii au pierdut primul joc de imunitate al saptamanii si au fost nevoiti ca in cadrul Consiliului de nominalizare sa propuna spre eliminare un coechipier.

Frustrarea si dezamagirea suferite pe teren dupa pierderea primului joc de imunitate al saptamanii au declansat in tabara Faimosilor noi tensiuni si au reaprins vechi neintelegeri.

Jador a rabufnit in Consiliul de nominalizare!

Noile aliante formate in echipa Faimosilor au incins si mai mult spiritele in tabara rosie. Extrem de deranjat de tot ceea ce se petrece in cadrul echipei sale, Jador a incercat sa ii atraga atentia lui Culita ca nu procedeaza corect lasandu-se influentat de Zannidache si Sebastian, care uneltesc impotriva sa.
Pe de alta parte, Culita i-a spus raspicat ca nu se lasa deloc manipulat de colegii sai si ca nu face parte din nicio alianta, ci este membru al echipei Faimosilor.

survivor romania 2021
Jador, replici dure la adresa lui Culita!

Nemultumit de atitudinea celor trei colegi ai sai si simtitndu-se in continuare vizat spre eliminare de catre acestia, Jador a simtit nevoia sa deschida subiectul aliantelor din echipa si in cadrul Consiliului de nominalizare de seara trecuta.

Faimosul a marturisit in fata colegilor si adversarilor sai ca se simte singur impotriva tuturor in tabara Faimosilor, mai ales dupa ce Culita, Sebastian si Zannidache au format o alianta pentru a incerca sa-l elimine pe el din competitie cu proxima ocazie.

Jador a subliniat si faptul ca regreta enorm ca s-a iscat un asemenea razboi in echipa sa si totodata a recunoscut ca va incerca sa-l ierte pe Zanni pentru toate jignirile aduse insa nu-l va uita.

survivor romania 2021
Jador a rabufnit in consiliu si spus tot ceea ce il deranjeaza la echipa sa.

"Eu va spun opinia si realitatea in viziunea mea si peobabil e realitatea care persista si rezista de cand am inceput aceasta emisiune! S-a incercat sa se faca o coalitie impotriva mea sa ma elimine nu demult si inca nu e timpul sa ies! Au vorbit cu Elena Marin sa o convinga ca

sa ma voteze pe mine, pentru ca sunt un pericol pentru ei! Au inceput un razboi mult prea devreme! Elena Marin este declarata de catre noi cea mai buna fata! Pe Zanni l-a deranjat chestia asta!(...) S-a ajuns mult prea departe si am inceput noi intre noi un razboi aiurea pentru ca e posibil sa nu castige niciunul de aici!", a spus Jador.

"Cand o sa fim la individuale, de acord, sa ne razboim, dar sa ne razboim frumos, la modul ca raman eu cu Moro

si cu Culita! Culita, esti fratele meu, succes! Hai sa ne batem, dar la sfarsit dam mana! Pentru ca o sa plecam de aici si ma intalnesc cu el la studio la Alex Velea, ca e fratele meu Velea! Ma intalnesc cu el la studio! Eu pot sa-l privesc in ochi stiind ca el a incercat... scopul lui in aceasta emisiune a fost sa-mi denigreze mie imaginea si sa ma dea afara? Nu pot sa-l privesc in ochi! Il iert dar nu-l uit!", a adaugat Jador.

Citeste si: De la ce a pornit războiul dintre Jador și Culiță la Survivor Romania 2021! Adevăratul motiv ar fi ieșit la iveală: ”Știi când ai jignit-o pe Georgiana?”

Citeste si: Părinții lui Jador, șocați de reacția pe care Faimosul a avut-o la Survivor România 2021: "Nu l-am văzut niciodată așa. El ascundea..." Ce au dezvăluit despre Georgiana?

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Simona Hapciuc a aparut cu ochiul VÂNĂT la Survivor Romania 2021, în urma loviturii lui Moroșanu! Motivul pentru care Sorin lipseste in primul joc de imunitate al săptămânii

Focare de COVID-19 într-un spital județean în secțiile de cardiologie și neurologie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Final incredibil la Survivor România 2021. Cine a câștigat primul joc de imunitate al săptămânii? Ce echipa va fi nevoită să nominalizeze un coechipier

De la ce a pornit războiul dintre Jador și Culiță la Survivor Romania 2021! Adevăratul motiv ar fi ieșit la iveală: ”Știi când ai jignit-o pe Georgiana?”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies