De la ce a pornit războiul dintre Jador și Culiță la Survivor Romania 2021! Adevăratul motiv ar fi ieșit la iveală: ”Știi când ai jignit-o pe Georgiana?”

,
Jador, reproșuri către Culiță
Jador, atac dur către Culiță

Jador și Culiță au avut o dispută în trecut care se pare că nu a reglat relația dintre ei. Jador scoate la iveală aspecte compromițătoare și aruncă cuvinte dure la adresa coechipierului său. Artistul este deranjat de faptul că prietenul său se lasă influențat de noua alianță din care face parte.


In articol:

Jador și Culiță au fost prieteni încă dinainte de a intra în copetiția Survivor România. Cei doi au împărțit multe lucruri împreună, iar după o dispută crâncenă la unul dintre jocurile din competiția din Republica Dominicană, relația lor de prietenie s-a destrămat, iar din acel moment nu și-au

mai vorbit. Jador a aruncat cuvinte dure la adresa lui Culiță, deranjat de faptul că prietenul lui nu îi cere părerea în anumite situații și se lasă influențat de noua alianță formată în echipa lor.

Jador, atac dur către Culiță:”Dacă ai ceva să vorbești, vi să vorbim...”

Noua alianță formată în echipa Faimoșilor a încins spiritele în tabără. Jador este deranjat de ceea ce se întâmplă și i-a atras atenția lui Culiță, dacă are ceva de lămurit să vină să-l întrebe. Faimosul este de părere că prietenul său este manipulat de noua aliantă formată dintre Sebi și Zanni, care încearcă să atragă cât mai mulți oameni din echipă de partea lor și să-i elimine pe cei care le-ar putea lua premiul.

”Tu nu-l băga pe ală în seamă. Tu nu băga pe nimeni de aici în seamă, dacă ai de acuma ceva să vorbești, vii la mine să vorbim...nu

mai băga lumea în seamă. Ok, fii atent dacă eu vreodată îți greșesc ție, vii și vorbești cu mine, ai înțeles? Ok! Ce ți-a psus ratatul ală acuma, e doar îmbârligătură, eu ți-am zis dacă ți-am greșit vii și îmi spui și ne împăcăm, nu mai asculta la gunoiul ăla”, i-a spus Jador lui Culiță, atunci când a observat că Zanni încearcă să-l influențeze pe prietenul său.

Jador, adevarul fata de Culita
Jador, de părere ca Zanni vrea să-l manipuleze pe Culiță

Citeste si: Live Stream Online "Survivor România"- Ediția de vineri, 19 februarie 2021- VIDEO. Daniel Pavel face un anunt neasteptat in cadrul Consiliului de nominalizare!

Culiță încearcă să lămurească situația creată cu Jador: ”Știi când ai jignit-o pe Georgiana?” 

Culiță încearcă să evite conflictele pe cât de mult posibil, însă după scandaul cu Jador acesta a încercat să evite astfel de situații și să păstreze distanța. Jador a auzit momentul în care Zanni încerca să-l influențeze pe Culiță, iar în acel moment Faimosul s-a schimbat radical, fiind de față.

Jador vrea să-și rezolve neînțelegerile personal cu prietenul său, și să lămurească atunci când se simte deranjat.

Să nu asculte pe nimeni din echipă pentru că încearcă să-l influențeze.

Culiță a intervenit și i-a zis prietenului său că tot ce are de spus îi spune în față și să-și amintească de momentul în care a jignit-o pe Georgiana.

”Păi și eu nu am nimic să-ți reproșez, ce ți-am spus ți-am spus în față. Exact asta am făcut, băi știi atunci când ai jignit-o pe Georgiana și te-am luat deoparte cu asta, cu Moroșanu și ți-am spus bă nu e frumos ce faci, nu e frumos că e

femeie...”, i-a reamintit Culiță lui Jador.

Jador susține încontinuu că Zanni și Sebi îl îmbârligă pe Culiță pentru a-l ține de partea lor și pentru a destrăma ehipa.

”După ce s-a terminat toată chestia, tot scandalul care a fost între noi, Zanni a zis că uite Jador a zis...niște îmbârligături, nici nu mai știu exact ce a zis, și i-am zis băi Culiță tu ești prost, îl asculți, bine că am auzit ce a zis, băi tu îl asculți pe asta, păi așa înseamnă că ți-a băgat asta de la început.”

Citeste si: Aseară, la “Survivor România”, o descalificare din competiție, la Războinici, și o eliminare, determinată de motive medicale, la Faimoși

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online "Survivor România"- Ediția de vineri, 19 februarie 2021- VIDEO. Daniel Pavel face un anunt neasteptat in cadrul Consiliului de nominalizare!

Tratamentul cu anticorpi monoclonali împotriva Covid-19 urmează să fie autorizat în SUA

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Alexandra Stan și Marilena, momentul adevărului. Motivele reale pentru care au decis să părăsească Survivor România 2021

Cum și-a cerut Alin Sălăjean de la Survivor România 2021 iubita în căsătorie? Diana nu a bănuit nici măcar o secundă ce avea să urmeze!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies