Alexandra Stan și Marilena, momentul adevărului. Motivele reale pentru care au decis să părăsească Survivor România 2021

,
Alexandra Stan și Marilena de la Survivor România 2021
Alexandra Stan și Marilena de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Alexandra Stan și Marilena au părăsit competiția Survivor România 2021 din cauza problemelor de sănătate, iar acum au făcut primele declarații. De ce au clacat cele două concurente?

Marilena din echipa Războincilor și Alexandra Stan din echipa Faimoșilor au fost eliminate din competiția Survivor România 2021, ambele concurente acuzând probleme de sănătate, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Care sunt adevăratele motive pentru care au decis să se întoarcă în România?

Alexandra Stan și Marilena, primele declarații după ce au părăsit Survivor România 2021 

Nimeni nu se aștepta că Marilena și Alexandra Stan să părăsească competiția Survivor România 2021 înaintea consiliului de eliminare, dar situația lor a fost una specială și care a impus acest lucru.

Acum, cele două concurente au vorbit deschis despre motivele care le-au determinat să pună punct acestei provocări.

Războinica Marilena a dezvăluit că nu și-a mai găsit motivația să continue lupta, iar după ce a citit mesajul venit din partea familiei, Războinica nu și-a mai găsit locul în competiție. În plus, situațiile tensionate din echipă au făcut-o pe Marilena să se îndepărteze de restul colegilor și să se apropie mai mult de Alin, astfel că relația cu cei din jur s-a deteriorat rapid.

„Sinceră să fiu, când am plecat de acasă eram foarte convinsă și aveam încredere în mine că o să ajung departe în această competiție pentru că mă știu o luptătoare, dar aici am descoperit un psihic foarte slab, m-am descoperit pe mine, o latură foarte sensibilă. A fost prima dată în viața mea când am plecat departe de familie fără să am vreun contact cu ei și asta m-a dărâmat, mai ales după ce am primit scrisoarea mamei mele.

Acolo am avut așa un moment de slăbiciune și de acolo nu am mai reușit să mă regăsesc, nu am mai avut o motivație să mă duc până la capăt, din păcate. După ce am decis să mă detașez de acel grup format din acele 6 persoane am simțit și o invidie din partea lor și încă există.”, a spus Marilena. 

Citeste si: Ce i-a soptit Alexandra Stan la ureche Elenei Marin inainte de a parasi consiliul de urgenta dupa eliminare! Zannidache, surprins cu lacrimi pe obraz dupa plecarea concurentei

Marilena a dezvăluit că înainte de Survivor România 2021 credea despre ea că este o femeie foarte puternică, însă în cele din urmă s-a redescoperit și a aflat că este destul de slabă din punct de vedere psihic, acesta fiind motivul pentru care a clacat.

În ceea ce o privește pe Alexandra Stan, Faimoasa a dezvăluit că problemele ei au fost mai mult de natură fizică și că și-ar fi dorit să se antreneze mai mult înainte să accepte competiția Survivor România 2021. În plus, dacă Marilena a cedat după ce a primit mesajul din partea familiei, Alexandra Stan a mărturisit că un mesaj de acasă ar fi reușit să o motiveze.

„Eu aș fi avut foarte mare nevoie să aud pe cineva din familie, mai ales că erau mesaje de la familie. Erau foarte importante pentru mine. E foarte greu să îți găsești motivația pentru prin ceea ce treci zi de zi aici, oamenii de aici și stresul te fac să nu mai poți. Pentru mine a fost o lovitură sub centură faptul că am pierdut jocul ăla (n.r de comunicare), mai ales că începusem să mă simt rău, aveam infecție la picior, aveam probleme cu stomacul din nou, era a doua oară, mă simțeam slăbită, aveam amețeli și faptul că nu am putut să văd un mesaj de la sora mea, mama mea, pe mine m-a demoralizat foarte mult.”,  a dezvăluit Alexandra Stan. 

Dacă apropiații Alexandrei Stan se așteptau ca aceasta să cedeze din punct de vedere fizic, având în vedere că este o persoană sensibilă, familia Marilenei a crezut până în ultimul moment că Războinica va continua lupta, astfel că decizia ei a surprins pe toată lumea. Dorul de cei dragi le-a copleșit pe cele două în cele din urmă, astfel că au decis să părăsească competiția.

Citeste si: Cine este iubitul Alexandrei Stan? Bărbatul s-a dus până în Republica Dominicană pentru Faimoasă

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Jador și Alexandra Stan, mai apropiați ca niciodată. Faimoasa și-a deschis sufletul în fața cântărețului: „Înainte să fiu cunoscută...”

Falimentul industriei cripto e tot mai vizibil: investitorii fug pe capete; 20 de miliarde de dolari au retras numai în ultima lună

Jador și Alexandra Stan, mai apropiați ca niciodată. Faimoasa și-a deschis sufletul în fața cântărețului: „Înainte să fiu cunoscută...”

Primul mesaj al Marilenei după ce a părăsit Survivor România 2021: „Decizia pe care am luat-o...” Ce a apărut pe contul ei de instagram?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies