Jador și Alexandra Stan, mai apropiați ca niciodată. Faimoasa și-a deschis sufletul în fața cântărețului: „Înainte să fiu cunoscută...”

,
Alexandra Stan și Jador, concurenți la Survivor România 2021
Alexandra Stan și Jador, concurenți la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Deși între ei au existat tensiuni în ultima perioadă, Jador și Alexandra Stan au fost surprinși discutând în tabăra Faimoșilor. Ce și-au spus cei doi?


In articol:

În consiliul de nominalizare de săptămâna trecută, Alexandra Stan l-a atacat dur pe Jador pentru comportamentul pe care acesta l-a avut de la începutul competiției și până în prezent, dar se pare că în momentul de față cei doi au reușit să facă, în sfârșit, pace.

Cum au fost surpinși pe insula Faimoșilor?

Alexandra Stan, moment de sinceritate la Survivor România 2021. Ce i-a spus lui Jador?

Se pare că Alexandra Stan și Jador au îngropat securea războiului, iar după ce au câștigat jocul pentru recompensă din această săptămână și au ajuns din nou pe insulă, cei doi Faimoși au purtat o discuție cât se poate de sinceră. La ceas de seară, Alexandra Stan și-a deschis sufletul în fața lui Jador și i-a dezvăluit acestuia că îi lipsește din ce în ce mai mult viața pe care o ducea acasă, dar și că va aprecia totul și mai mult începând de acum.

Citeste si: Alexandra Stan, dezvăluiri despre scandalul din echipa Faimoșilor. I-a făcut sau nu Elena Marin avansuri lui Cosmin?

Alexandra Stan i-a mărturisit lui Jador că are planuri mari de viitor și că își propune să lanseze cât mai multe piese după ce se va întoarce de la Survivor România 2021. 

„Eram fată de oraș înainte să fiu cunoscută, ieșeam cu toată lumea în oraș, de astea. Un oraș mic, îți dai seama. Îmi este super dor de chestia asta, adică îmi dau seama că aveam o viață atât de frumoasă și am o viață atât de frumoasă și acum o apreciez mai mult. O apreciam și înainte, dar acum o apreciez mai mult. Și ce îmi lipsește cel mai mult și ce n-am mai făcut atât de mult și acum mi-e dor tare de tot să fac? E să merg la studio.

Ție nu ți-e dor să mergi la studio? Mamă, deci am un chef. Deci știi cum? După ce o să-mi iau o săptămână, două de relaxare, fix o să intru, deci o să stau numai în studio. Deci o să îmi fac sesiuni, mă duc în Anglia, mă duc în Suedia la sesiuni și o să îmi fac un camp în România, o să-mi organizez. Vreau să lucrez și cu un producător de afară.”,
i-a mărturisit Alexandra Stan lui Jador.

Citeste si: Jador nu il va ierta niciodata pe Culita Sterp:"E un TRADATOR" Faimosul i-a tocat pe rand pe fiecare din coechipierii lui. Ce dezvaluiri nestiute publicului a facut despre fiecare in parte

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cine este iubitul Alexandrei Stan? Bărbatul s-a dus până în Republica Dominicană pentru Faimoasă

BNR vrea să spargă bula imobiliară: Românii vor plăti un avans mai mare pentru creditele imobiliare

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Cum arată sora Alexandrei Stan! Iată cât de mult seamănă cu faimoasa de la Survivor Romania 2021

Culita Sterp si Jador, dusmani de moarte la Survivor Romania? Dovada care spulbera orice indoiala: Ce si-au aruncat in fata cei doi Faimosi?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies