Alexandra Stan, dezvăluiri despre scandalul din echipa Faimoșilor. I-a făcut sau nu Elena Marin avansuri lui Cosmin?

,
Alexandra Stan și Elena Marin, concurente la Survivor România 2021
Alexandra Stan și Elena Marin, concurente la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Elena Marin a fost acuzată de Zannidache că i-ar fi făcut avansuri lui Cosmin, iar după ce conflictul a luat amploare, Alexandra Stan a simțit nevoia să explice cum s-a petrecut totul.

Orgoliile sunt din ce în ce mai mari la Survivor România 2021, astfel că în cadrul echipei au apărut tensiuni puternice și s-au făcut acuzații grave. După ce Elena Marin a fost acuzată că îi face avansuri lui Cosmin, chiar dacă ambii sunt așteptați acasă de partenerii lor, Alexandra Stan a simțit nevoia să îi ia apărarea concurentei de la Survivor România 2021. 

Alexandra Stan sare în apărarea Elenei Marin. Ce i-a reproșat lui Zannidache de la Survivor România 2021?

Acuzațiile pe care Zanni le-a făcut la adresa Elenei Marin au stârnit controverse în echipa Faimoșilor. Discuția a afectat-o foarte tare pe Elena Marin, având în vedere că logodnicul acesteia o așteaptă acasă, motiv pentru care Alexandra Stan a simțit nevoia să intervină și să îi explice lui Zanni că de această dată dreptatea nu este de partea lui și că a exagerat cu comentariile răutăcioase.

Citeste si: Elena Marin, socata de ce i-a spus Georgiana despre discutia dintre Zannidache si Cosmin Stanciu. Faimoasa nu reuseste sa isi revina nici acum

Alexandra Stan: Elena atunci, că eram de față, singura remarcă pe care a avut-o a spus că „uite, să știi că nu e adevărat, te contrazic, că uite, eu aș aprecia un bărbat cum e Cosmin”, dar nu a zis și i-a zis la caternică după aia: „Cosmine, dacă cumva, nu știu, nu mai ai iubită când ajungi acasă, nicio problemă că eu pot să mă mut și la Cluj.

Dar a zis-o la glumă, a fost în spirit de glumă, înțelegi? A fost la caternică.

Zanni: Asta nu e nicio glumă.

Alexandra Stan: Hai, frate, lasă-mă! Aici exagerezi.

Zanni: Nu e nicio glumă.

Alexandra Stan: Zanni, nu te supăra, aici exagerezi.  

Zanni: Eu văd în ochii Elenei că ea, de fapt...

Elena Marin s-a declarat dezamăgită de atitudinea pe care a avut-o Zanni și este hotărâtă să îl trateze cu indiferență și să nu mai pună preț pe ceea ce spune Faimosul, însă concurenta a vrut ca cei de acasă să aibă o imagine clară asupra celor întâmplate.

În echipa Faimoșilor conflictele sunt din ce în ce mai dese, iar Cătălin Moroșanu a acuzat-o pe Elena Marin că s-ar fi folosit de numele lui în cearta pe care a avut-o cu Zanni. Se pare că Elena Marin ar fi sugerat că ea ar avea grijă de lucrurile lui Moroșanu și ca totul să fie în perfectă ordine, lucru care l-a deranjat din cale afară pe Faimos. 

Sebastian Chitosca a atacat-o dur pe Elena Marin și a dezvăluit că aceasta este o persoană falsă și care nu spune lucrurilor pe nume.

”Ești o femeie asumată? Îți asumi că ieri, când te certai cu Zanni, i-ai spus: Întreabă-l pe Moroșanu despre ce fel de femeie sunt că eu îi fac patul în fiecare dimineață și seară și îi aranjez hainele. Ești cea mai joasă speță de persoană dacă spui nu!”, a spus Sebastian Chitosca.  

Citeste si: Ce intampla cu planurile de nunta ale Elenei Marin cu logodnicul ei, Andrei! Barbatul dezvaluie daca va mai avea loc sau nu evenimentul

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Logodnicul Elenei Marin clarifica MOTIVUL pentru care Faimoasa de la Survivor Romania se teme pentru relatia ei

Petre Daea anunță că România va avea cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani

Logodnicul Elenei Marin clarifica MOTIVUL pentru care Faimoasa de la Survivor Romania se teme pentru relatia ei

Elena Marin de la Survivor România este susținută de un bărbat celebru! Cine este admiratorul secret?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies