Elena Marin de la Survivor România este susținută de un bărbat celebru! Cine este admiratorul secret?

Author: Marina Ionescu
Elena Marin are 33 de ani face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021, alături de alte vedete autohtone.

Elena Marin este una dintre cele mai sexy concurente de la Survivor România 2021. Astfel, Faimoasa are mii de admiratori.

Elena Marin se poate lăuda cu un trup perfect. Faimoasa este pregătită fizic să facă față probelor de la Survivor România, iar asta s-a văzut pe parcursul concursului.

Dansatoarea este susținută de mii de oameni, dar și de un admirator celebru care o urmărește cu inima strânsă la Survivor România 2021. 

Citeste si: Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi Elena Marin de la Survivor România 2021! Faimoasa apare în lumina reflectoarelor

Elena Marin, susținută de un bărbat celebru

Elena Marin are un corp de invidiat, la care multe domnițe mai tinere visează să-l aibă.

De-a lungul anilor, Faimoasa a făcut deliciul barbaților, astfel a strâns multe ”oferte” venite din partea unor bărbați celebri și bogați care i-au promis marea cu sarea pentru a-i intra în grații. Printre aceștia se numără și deja celebrul Leo de la Strehaia, care, umblă vorba, a făcut o adevărat pasiune pentru dansatoare, potrivit Wowbiz.

Prin 2015, Leo de la Strehaia a remarcat-o pe Elena, care era asistenta la un show de televiziune.Bărbatul

a reușit să facă rost de numărul de telefon și a început s-o asalteze cu mesaje, cu complimente și multe buchete de flori.

Citeste si: Elena Marin, acuzata de infidelitate la Survivor Romania 2021! Zannidache, acuzatii dure: "Despre ce relatie vorbesti, Elena? De aia ii faci propunere lui Cosmin"

”Leo stă toată ziua pe telefoane cu Elena Marin. 

Își dau mesaje și vorbesc non-stop, de câteva zile. El o place mult și probabil vrea să și-o facă iubită. A și sunat la cineva să-i trimită un buchet imens de flori. Probabil, dacă Elena spune ”da”, vor începe să curgă cadourile. Cu Renata spune că nu se mai împacă, dar a mai spus asta de zeci de ori și tot s-a întors la ea”,  dezvăluia un apropiat pentru WOWbiz.ro la vremea respectivă.

Cu toate acestea, Faimoasa nu i-a dat atenție, iar Leo s-a reorientat.

Elena Marin, logodită cu un coleg

Elena Marin, concurenta de la Survivor, este logodită și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andrei, un fost coleg de muncă.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Cei doi au planuri de căsătorie, iar Andrei a fost surprins de faptul că Elena Marin a acceptat provocarea din Republica Dominicană. Totuși, spune logodnicul concurentei, s-a bucurat pentru ea și și-ar fi dorit să fie alături de ea.

"Da, suntem logodiți. Este o mare încercare pentru noi, ca și cuplu, să fim atât timp despărțiți, dar îi sunt alături în toate. O voi susține, la Survivor 2021, până în pânzele albe", a declarat logodnicul frumoasei Elena Marin, Andrei, pentru wowbiz.ro.

Citeste si: Elena Marin de la Survivor Romania s-a logodit in secret! Cine este barbatul cu care se va casatori Faimoasa si ce a zis despre plecarea ei la Survivor Romania

"M-am bucurat pentru ea că a fost aleasă să meargă la Survivor. Mi-ar fi plăcut să fiu alături de ea, să o susțin psihic, dar Elena este o fată cu totul și cu totul deosebită, sunt convins că se va descurca de minune. Elena, cred eu, la cum o cunosc, e genul de om care nu se va băga în intrigi, va fi factorul de echilibru din echipa Faimoșilor mai ales că este de o bunătate fără seamăn, de aceea o și iubesc la nebunie",  a mai spus Andrei.

Andrei a declarat că pandemia, dar și participarea Elenei la Survivor, le-au dat puțin planurile de căsătorie peste cap.

Citeste si: Cine este iubitul Elenei Marin de la Survivor România 2021? Adevărul despre povestea de dragoste dintre ei: ''Sunt de doi ani împreună''

Fericire în lumea „Survivor România”! Doi concurenți îndrăgiți au decis să formeze un cuplu

"Nu știu dacă vom mai reuși anul acesta să ne căsătorim, așa plănuisem, dar oricum am fost dați peste cap și de pandemia de coronavirus. Vom vedea ce vom face atunci când ne vom revedea, când se va întoarce, sper eu cu trofeul, din Republica Dominicană, de la Survivor", a spus logodnicul Elenei Marin, Faimoasa de la Survivor 2021.

 

 

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies