Cine este iubitul Elenei Marin de la Survivor România 2021? Adevărul despre povestea de dragoste dintre ei: ''Sunt de doi ani împreună''

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 12:30
Elena Marin Foto(5)
Cu cine se iubește Elena Marin, concurenta de la Survivor România 2021.

Elena Marin este una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor. Faimoasa are mii de urmăritori, însă puțini sunt cei care știu că dansatoarea este logodită. Iată cum arată bărbatul care i-a furat inima.

Elena Marin este una dintre cele mai frumoase concurente de la Survivor România 2021.

Faimoasa are mii de admiratori, însă din păcate pentru aceștia, dansatoarea Andreei Bălan nu este singură, așa cum sperau mulți admiratori, ci se iubește cu un fost coleg din televiziune cu care este și logodită. 

Citeste si: Momente teribile pentru Elena Marin la Survivor Romania! Faimoasa a suferit o accidentare grava si a ajuns urgent la spital!

Cine este iubitul Elenei Marin de la Survivor Romania 2021?

Elena Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andrei, tânărul care a cerut-o de soție pe frumoasa dansatoare. Bărbatul o susține în tot ceea ce face și speră să treacă cu bine peste ca mai grea competiție din Republica Dominicană și că nu se va întoarce cu mâna goală, ci cu un trofeu.

Andrei, logodnicul Elenei, a declarat că este o adevărată provocare pentru cuplul lor această perioadă de separare, însă o susține și este cu sufletul alături de iubita sa.

„Da, suntem logodiți. Este o mare încercare pentru noi, ca și cuplu, să fim atât timp despărțiți, dar îi sunt alături în toate. O voi susține, la Survivor 2021, până în pânzele albe.

M-am bucurat pentru ea că a fost aleasă să meargă la Survivor. Mi-ar fi plăcut să fiu alături de ea, să o susțin psihic, dar Elena este o fată cu totul și cu totul deosebită, sunt convins că se va descurca de minune.

Elena, cred eu, la cum o cunosc, e genul de om care nu se va băga în intrigi, va fi factorul de echilibru din echipa Faimoșilor mai ales că este de o bunătate fără seamăn, de aceea o și iubesc la nebunie”,  a spus Andrei, pentru WOWbiz.ro. 

Citeste si: Elena Marin de la Survivor Romania s-a logodit in secret! Cine este barbatul cu care se va casatori Faimoasa si ce a zis despre plecarea ei la Survivor Romania

Andrei a declarat că plănuia să o ducă pe Elena în fața altarului anul acesta, însă pandemia și plecarea frumoasei roșcate la Survivor i-au cam dat planurile peste cap.

  „Nu știu dacă vom mai reuși anul acesta să ne căsătorim, așa plănuisem, dar oricum am fost dați peste cap și de pandemia de coronavirus. Vom vedea ce vom face atunci când ne vom revedea, când se va întoarce, sper eu cu trofeul, din Republica Dominicană, de la Survivor”, a spus logodnicul Elenei Marin, Faimoasa de la Survivor 2021.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Citeste si: Panica mare in echipa Faimosilor inainte de startul jocului pentru recompensa! Elena Marin a fost intepata de o insecta si se simte rau!

Ce spune mama Elenei Marin despre Andrei

Dorina, mama Elenei Marin a vorbit despre fiica ei, dar și despre relația acesteia cu Andrei, iubitul concurentei.

  Iubitul ei are foarte mare încredere în ea. Are mare încredere. Sunt de vreo doi ani și ceva împreună',  a spus mama Eleni Marin, 'faimoasa' de la Survivor România 2021.

De asemenea, Dorina a mai vorbit și despre faptul că Elena practică sportul de la o vârstă fragedă.

Citeste si: Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi Elena Marin de la Survivor România 2021! Faimoasa apare în lumina reflectoarelor

'Elena a făcut foarte mult sport, de la trei ani tot face sport. A început cu gimnastica, dansul, apoi școala de fotomodele, a făcut și balet. A trecut prin tot ce se poate numi sport. Toți sunt niște luptători. Apreciez curajul, apreciez că au mers la Survivor, la așa emisiune, nu toți au curaj să participe. Toți participă cu sufletul, toți au emoții…În fiecare tabără e câte un haios. Jador face toți banii, mai ales când câștigă, se amuză, se înveselesc. Îi face pe toți să râdă. Așa e el, un tip pozitiv', a mai povestit Dorina, mama Elenei Marin

Cine este Elena Marin de la Survivor România

Elena Marin este concurenta care a înlocuit-o pe Ana Porgras, gimnasta care a intrat ulterior în competiția Survivor România. De asemenea, Faimoasa este dansatoarea Andreei Bălan și vrea să demonstreze că poate face față oricărui obstacol din viața ei. Mai mult, Elena a fost și asistentă Tv la un alt post de televiziune.

Fericire în lumea „Survivor România”! Doi concurenți îndrăgiți au decis să formeze un cuplu

Citeste si: Cine este Elena Marin de la Survivor România 2021? Cu ce se ocupă Faimoasa în viața de zi cu zi

Vedeta a jucat și în câteva producții televizate românești, printre care telenovelele și serialele „Secretul Mariei”, „Spitalul de Urgență” sau „Burlacii”, potrivit Fanatik.

Elena Marin va încerca să dea tot ce este mai bun pentru a demonstra tuturor cât de puternică este. 

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies