Elena Marin


In articol:

Elena Marin este vedeta care va completa echipa Faimoșilor în sezonul cu numărul 2 al emisiunii Survivor România. Aceasta o va înlocui pe Ana Porgras în cadrul competiției, având în vedere că, din cauza unor motive medicale, fosta gimnastă nu a mai putut pleca în Republica Dominicană. Elena Marin are o înălțime de 1,68 metri si o greutate de 50 de kilograme.

CV Elena Marin. Cu ce se ocupa înainte de Survivor 2021?

Elena Marin are un CV stufos, aceasta fiind cunoscută publicului pentru aparițiile sale televizate sau în diferite videoclipuri, dar și ca dansatoare sau coregraf. Elena Marin și-a dorit foarte mult să apară în lumina reflectoarelor, iar în cele din urmă a reușit acest lucru, devenind asistentă de televiziune. Silueta subțire și eleganța de care dă dovadă reprezintă rezultatul anilor în care a practicat gimnastica. Și-a descoperit pasiunea pentru acest sport încă de la o vârstă fragedă, iar ulterior și-a îndreptat atenția către dansul sportiv, considerând că acesta i se potrivește mult mai bine. Pentru o perioadă, Elena Marin a cochetat și cu modellingul. 

Citeste si: Imagini in exclusivitate! Concurentii „Survivor Romania” au plecat in Republica Dominicana!

Date Biografice Elena Marin 

Vârstă: 33 de ani

Înălțime: 1.68 metri

Greutate: 50 kilograme

Echipă: Faimoșii

Elena Marin s-a născut pe 1 septembrie 1987 și poate spune că până la vârsta de 33 de ani a încercat mai multe meserii pentru a descoperi ce i se potrivește cu adevărat. A cochetat cu actoria, obținând roluri în seriale ca „Secretul Mariei”, „Burlacii”, „Spitalul de Urgenta”, a fost asistentă TV și a apărut în videoclipurile unor artiști celebri ca Anda Adam, Dan Balan, Connect-R. În copilărie, Elena Marin a practicat gimnastica la Clubul Sportiv al Școlii Generale 3 ce aparținea echipei STEAUA. Ulterior, Elena Marin, a devenit instructor de dans sportiv și a predat ore de balet clasic și dans sportiv. 

Galerie FOTO. Ce imagini postează Elena Marin pe Instagram

Elena Marin este foarte activă pe contul personal de instagram, acolo unde este urmărită de mai bine de 30 de mii de persoane. Vedeta postează în mod constant fotografii care să îi pună în evidență silueta fără cusur. În plus, cei care o urmăresc în mediul online știu despre pasiunea ei pentru sport și dans.

Citeste si: "Survivor Romania", cea mai dura competitie din istoria televiziunii, revine in curand cu cel de-al doilea sezon, la Kanal D!

Fotografii cu Elena Marin

Cookies