"Survivor Romania", cea mai dura competitie din istoria televiziunii, revine in curand cu cel de-al doilea sezon, la Kanal D!

,
survivor romania
„Survivor România”, cel mai puternic reality show din România, se pregătește să își arunce concurentii în "arena" din Republica Dominicană

O batalie unica, un singur Supravietuitor! Kanal D le aduce in curand telespectatorilor cel de-al doilea sezon „Survivor Romania”!


In articol:

Primul sezon al competitiei "Survivor Romania", filmat in Republica Dominicana, a inregistrat un succes urias si si-a inspirat publicul prin dorinta de depasire a limitelor, onestitate dar si fairplay. Si totodata a fascinat printr-un veritabil experiment social si test de supravietuire, care le-a pus la incercare concurentilor, vedete si oameni necunoscuti inca publicului larg, inteligenta, puterea de adaptare la conditii extreme, inventivitatea, forta si rezistenta fizica si psihica.

Kanal D le aduce in curand telespectatorilor cel de-al doilea sezon "Survivor Romania", un format revolutionar, un reality show de intensitate maxima.

survivor romania sezon 2
"Survivor Romania" revine in curand, cu cel de-al doilea sezon!

Primii trei concurenti din cea mare tare competiție din 2021 – cel de-al doilea sezon „Survivor România”

Ca si in primul sezon, concurentii isi vor construi singuri adapost, isi vor procura si castiga hrana prin abilitatile fizice si inventivitate, si vor fi nevoiti sa aplice o strategie pe termen lung pentru a-si realiza aliante si a rezista cat mai mult in concurs.

Competitia revolutionara, "Survivor Romania" sezonul 2, se pregateste sa isi arunce concurentii in lupta acerba pentru surpravietuire, pe traseele dificile din Republica Dominicana. Astfel, primele trei nume din echipa Faimosilor, au legatura cu performanta fizica, insa si cu cea artistica, deoarece este vorba despre: Catalin Morosanu, Costi Ionita si Cosmin Stanciu.

Citeste si: Costi Ioniță, concurent la „Survivor România”, sezonul 2. Ce l-a determinat să accepte provocarea?

Citeste si: Cătălin Moroşanu, unul dintre cei mai puternici concurenţi de la "Survivor România", sezonul 2. "În acest concurs mă văd mare la propriu"

Citeste

si: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu și Cosmin Stanciu, primii „grei” în cea mare tare competiție din 2021 – cel de-al doilea sezon „Survivor România”

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu și Cosmin Stanciu, primii „grei” în cea mare tare competiție din 2021 – cel de-al doilea sezon „Survivor România”

Orban o susține pe Violeta Alexandru și îl atacă pe Ciucu: 'E o susţinere pentru loialitate, coloană vertebrală, cuvânt'

Bombă în showbiz! Jador, îndrăgostit nebunește! Cine este femeia care l-a făcut analfabet și l-a refuzat

Costi Ioniță, concurent la „Survivor România”, sezonul 2. Ce l-a determinat să accepte provocarea?

Cătălin Moroşanu, unul dintre cei mai puternici concurenţi de la "Survivor România", sezonul 2. "În acest concurs mă văd mare la propriu"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies