Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi Elena Marin de la Survivor România 2021! Faimoasa apare în lumina reflectoarelor

,
Cu ce se ocupă Elena Marin
Cu ce se ocupă Elena Marin de la Survivor România 2021?

Elena Marin de la Survivor România 2021 este o concurentă puternică, care a dat dovadă de multă forță în această competiție. Sportul face parte din viața faimoasei încă din copilărie. Cu ce se ocupă Elena Marin în viața de zi cu zi?


In articol:

De când este la Survivor România 2021, Elena Marin a arătat cât de tenace și puternică este prin nenumăratele puncte pe care le-a adus echipei Faimoșilor.

Elena a înlocuit-o pe gimnasta Ana Porgras în competiția din Republica Dominicană dinainte de a începe concursul. Cu ce se ocupă faimoasa în viața de zi cu zi?

Ce meserie are Elena Marin de la Survivor România 2021 

Elena Marin a cochetat cu multe domenii, în copilărie a făcut gimnastică la clubul sportiv Steaua, iar la un moment dat, a cochetat și cu actoria, obținând roluri în seriale ca „Secretul Mariei”, „Burlacii”, „Spitalul de Urgenta”. Silueta subțire și eleganța de care dă dovadă reprezintă rezultatul anilor în care a practicat gimnastică. 

Faimoasa a devenit cunoscută publicului prin aparițiile sale televizate sau în diferite videoclipuri. Elena Marin și-a dorit foarte mult să apară în lumina reflectoarelor, iar în cele din urmă a reușit acest lucru, devenind asistentă de televiziune. Îm timp, a descoperit pasiunea pentru dansul sportiv, care i se pare că o avantajează mai mult.

Elena a mai cochetat și cu modellingul.

Elena are o siluetă de invidiat
Elena are o siluetă de invidiat, apracticat gimnastică[Sursa foto: Instagram]

Cu ce se ocupă Elena Marin în viața de zi cu zi

Elena Marin este dansatoare în viața de zi cu zi, în ultima perioadă practicând această meserie în trupa cântăreței Andreea Bălan. Faimoasa iubește dansul, dovadă că are o formă fizică de invidiat, mulțumită mișcării de pe scenă. Aceasta a avut colaborări cu foarte mulți artiști de la noi din țară, precum Connecte-r, Anda Adam, Dan Bălan, în trecut făcând parte inclusiv din corpul de balet al lui Alex Velea. 

Elena este susținută la Survivor România 2021 de logodnicul ei Andrei, un bărbat care activează în domeniul televiziunii. Iubitul tinerei s-a bucurat când a aflat că i s-a propus plecarea în Republica Dominicană, fiind convins că se va întoarce acasă cu marele premiu.

Elena Marin a fost asistentă Tv
Elena Marin a cochetat cu televiziunea[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Elena Marin de la Survivor România 2021? Cu ce se ocupă Faimoasa în viața de zi cu zi

Elena Marin este susținută de logodnicul său în competiția Survivor România 2021  

Survivor România 2021 este o provocare pentru Elena și iubitul ei, cei doi nu au stat atât de mult departe unul de celălalt, până acum. Iubitul Elenei Marin a mărturisit că anul acesta urmau să se căsătorească, însă ceremonia a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus. 

”Da, suntem logodiți.

Este o mare încercare pentru noi, ca și cuplu, să fim atât timp despărțiți, dar îi sunt alături în toate. O voi susține, la Survivor 2021, până în pânzele albe. 

Nu știu dacă vom mai reuși anul acesta să ne căsătorim, așa plănuisem, dar oricum am fost dați peste cap și de pandemia de coronavirus.

V om vedea ce vom face atunci când ne vom revedea, când se va întoarce, sper eu cu trofeul, din Republica Dominicană, de la Survivor”,  a declarat Andrei, logodnicul Faimoasei de la Survivor România.

Elena este susținută de logodnicul ei.
Elena este susținută la Survivor România 2021 de logodnicul ei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Elena Marin de la Survivor Romania s-a logodit in secret! Cine este barbatul cu care se va casatori Faimoasa si ce a zis despre plecarea ei la Survivor Romania

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cine este Elena Marin de la Survivor România 2021? Cu ce se ocupă Faimoasa în viața de zi cu zi

Este nebunie în Italia, după ultimele restricții: oamenii au luat cu asalt farmaciile

BOMBĂ! Simona Halep îl distruge pe Ion Țiriac! De ce nu l-a invitat la nunta ei și cine i-a fost NAȘ! Lovitură TOTALĂ

Elena Marin de la Survivor Romania s-a logodit in secret! Cine este barbatul cu care se va casatori Faimoasa si ce a zis despre plecarea ei la Survivor Romania

Elena Marin

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies