Logodnicul Elenei Marin de la Survivor România 2021 rupe tăcerea: „Din păcate, chiar înainte să plece...” A venit la Teo Show și a dezvăluit totul!

,
Elena Marin și Andrei, logodnicul ei
Elena Marin și Andrei, logodnicul ei[Sursa foto: Instagram]

Elena Marin și Zannidache de la Survivor România 2021 au ajuns să se certe puternic, moment în care concurentul a făcut acuzații dure la adresa Faimoasei. Ce spune logodnicul ei despre acest lucru?


In articol:

Elena Marin este una dintre cele mai bune concurente din echipa Faimoșilor și chiar dacă a încercat să se țină departe de discuții, Faimoasa s-a trezit în mijlocul unui scandal de proporții.

Zannidache a acuzat-o pe Elena Marin că se află în competiția Survivor România 2021 pentru a-și găsi jumătatea și că i-ar fi făcut avansuri lui Cosmin, concurentul care are deja o iubită acasă.

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor România 2021 a spus tot adevărul despre relația lor. Ce se va întâmpla după ce concurenta se va întoarce acasă?

Afirmațiile făcute de Zannidache au afectat-o puternic pe Elena Marin, aceasta dezvăluind că nimic din ceea ce spune colegul său nu este adevărat. Concurenta de la Survivor România 2021  a izbucnit în lacrimi și s-a temut de reacția pe care ar putea să o aibă Andrei, logodnicul ei.

Elena Marin la Survivor România 2021
Elena Marin la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Acum, iubitul Elenei Marin a venit la Teo Show și a vorbit deschis despre tensiunile din echipa Faimoșilor, dar și despre scandalul în care a fost implicată iubita lui. Andrei a recunoscut că între ei a existat un conflict chiar înainte ca ea să plece în Republica Dominicană, dar că lucrurile s-au remediat la timp.

Logodnicul concurentei de la Survivor România 2021 a precizat că o va aștepta pe aceasta să se întoarcă din competiție și că se vede în continuare alături de ea.

Citeste si: Elena Marin de la Survivor România, susținută de Andreea Bălan! Ce mesaj a transmis cântăreața pe Instagram

„Acest conflict a fost cel mai vizibil și cel mai greu de suportat pentru Elena.

(...) Noi suntem împreună de 2 ani și jumătate aproape, nu ne-am despărțit niciodată. Ca în fiecare cuplu mai ai momente mai puțin bune, e normal, cred că toată lumea se lovește de asta la un moment dat.  Lucrurile s-au remediat înainte să plece, din păcate s-au remediat chiar înainte să plece. Probabil de aici și temerile. (...)Da, vă spun sincer, am făcut asta la nervi (n.r i-a spus Elenei că nu o va aștepta să se întoarcă de la Survivor România).
La momentul ăla nici ea nu m-a luat în serios. Au fost lucruri pe care le-am spus la nervi, dar cred că e foarte important să realizezi la timp că ar fi o greșeală pentru oricine să stopezi în vreun fel sau să încerci să oprești dezvoltarea persoanei lângă care vrei să fii toată viața.(...) Este cel mai chinuitor sentiment, nu pot să fiu acolo lângă ea, nu pot să o susțin, nu pot să o ridic. Omul lângă care mă văd este Elena, omul lângă care se vede Elena sunt eu, iar asta e ceva permanent. Eu pun asta pe seama ruperii de realitate. În momentul în care ajungi acolo cu o teamă și trece o săptămână, trece o lună, nu reușești să ai vreo veste de acasă, normal că temerea aia se amplifică, mai ales când cei din jur lovesc.”
,  a spus Andrei, logodnicul Elenei Marin, în cadrul emisiunii „Teo Show”.

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin, umilinta maxima la adresa lui Zannidache! Barbatul a sarit la atac in apararea Faimoasei de la Survivor Romania 2021

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cine este iubitul Elenei Marin de la Survivor România 2021? Adevărul despre povestea de dragoste dintre ei: ''Sunt de doi ani împreună''

Prima hotărâre definitivă la ÎCCJ împotriva restricțiilor: Închiderea sălilor de fitness din luna martie, anulată

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Momente teribile pentru Elena Marin la Survivor Romania! Faimoasa a suferit o accidentare grava si a ajuns urgent la spital!

Elena Marin, in lacrimi! Faimoasa a lansat acuzatii grave la adresa colegilor sai! "Este a nu stiu cata oara cand mi se fura si niciodata n-am zis nimic!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies