Ce i-a soptit Alexandra Stan la ureche Elenei Marin inainte de a parasi consiliul de urgenta dupa eliminare! Zannidache, surprins cu lacrimi pe obraz dupa plecarea concurentei

Author: Alice Popescu
Actualizat: 21 iul 2022, 22:25
Alexandra Stan, mesaj catre Zannidache si Elena Marin
Sursa: Captură KANAL D

Alexandra Stan a parasit competitia Survivor Romania 2021 in urma unui consiliu de urgenta desfasurat in miez de noapte, insa inainte de a pleca, concurenta a avut la dispozitie cateva minute pentru a-si lua la revedere de la colegii ei.

Alexandra Stan a parasit competitia Survivor Romania 2021 in urma unui consiliu de urgenta intrunit in miez de noapte de catre Daniel Pavel, prezentatorul reality-ului.

Concurenta a declarat inca de saptamana trecuta ca ea nu mai face fata nici fizic si nici psihic acuzand dureri foarte grave la o mana si o infectie la un deget.

Alexandra Stan, eliminata in consiliul de urgenta de la Survivor Romania 2021 

Citeste si: ELIMINARE surprinzatoare la Survivor Romania 2021 in consiliul de urgenta! Daniel Pavel a anuntat cine paraseste competitia:"Mi se rupe inima, insa...

Pe langa toate acestea, epuizarea fizica si-a spus cuvantul si astfel, Alexandra a simtit ca nu mai poate da randament pe traseu si ar fi foarte neplacut sa traga echipa dupa ea. La momentul respectiv, Alexandra si-a dorit sa fie votata spre eliminare, spunand in hohote de plans ca nu mai poate. Nu mai pot, nu mai rezist, e prea mult. Recunosc, eu nu sunt Survivor, nu sunt supraviețuitoare, am supraviețuit atâtea săptămâni.

Dacă până acum mă gândeam la partea financiară și la premiu și la ce planuri aveam, nici nu mă mai interesează, absolut deloc. Pur și simplu vreau să plec, vreau să plec acasă.”, a spus Alexandra Stan înainte de jocul de imunitate de saptamana trecuta.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Aseara, Alexandra a demonstrat ca poate sa piarda cu demnitate si a le-a multumit in primul rand colegilor ei care au ajutat-o mereu sa treaca peste momentele grele si au protejat-o. 

Sunt foarte emotionata, simt ca mi se rupe inima cand i-am vazut pe colegii mei in seara asta. Sunteti foarte frumosi, aveti foarte multa viata, sunteti la o noua etapa in chestia asta, mi-e dor de voi si o sa imi fie. Mereu o sa ma uit la fiecar emisiune. O sa va sustin pe toti, mi-as fi dorit sa pot sa merg mai departe, sa imi fie mai foame, mai rau, dar va zic sa fiti puternici. Am impresia ca se termina o perioada foarte importanta din viata mea. Eu o sa plec, dar parca ramane o parte aici. Mi-as lasa parti peste tot..."

Mesajul Alexandrei Stan pentru Zannidache si Elena Marin inainte de plecarea de la Survivor Romania 2021

Citeste si: DECIZIE de ultima ora la Survivor Romania 2021 dupa consiliul de nominalizare:"Urmeaza sa fac un anunt neplacut!" Cine sunt cei vizati?

Alexandra Stan, primele imagini alături de noul iubit.  Artista iubește din nou la trei luni de la divorț. Cine este noul bărbat din viață cântăreței

Mai mult decat atat, Alexandrei i s-a permis sa isi ia la revedere de la toti coechipierii ei pret de cateva minute. Astfel, incepand cu Roxana Nemes si terminand cu Morosanu, Alexandra a avut cateva cuvinte pentru fiecare. Insa, cand a ajuns la Zanni, Alexandra l-a rugat sa ii promita ca va fi mai bun cu ceilalti concurenti, iar pe Elena Marin a rugat-o sa il ierte pe Zannidache pentru tot ce i-a facut. Elena, in schimb, nu a putut sa ii promita acest lucru deoarece este foarte grreu sa treaca peste tot scandalul in care a fost tarata.

 

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies