Primul mesaj al Marilenei după ce a părăsit Survivor România 2021: „Decizia pe care am luat-o...” Ce a apărut pe contul ei de instagram?

,
Marilena, fosta concurentă de la Survivor România 2021
Marilena, fosta concurentă de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Marilena a fost descalificată de la Survivor România 2021 după ce a decis că nu mai poate continua lupta. Ce mesaj a postat pe contul ei de instagram la scurt timp după ce a ieșit din competiție?


In articol:

Marilena a ajuns la capătul puterilor și a decis ca drumul ei la Survivor România 2021 să se oprească, concurenta luând decizia să plece acasă din cauza problemelor de sănătate. Ce mesaj a postat pe instagram?

Reacția Marilenei de la Survivor România 2021 după ce a părăsit competiția. Iată ce postare a făcut pe instagram 

În ultima perioadă, Marilena a dat semne de slăbiciune la Survivor România 2021, dar nimeni nu se aștepta ca aceasta să părăsească competiția atât de repede, având în vedere că era una dintre cele mai bune concurente din echipa Războinicilor. Marilena a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că își dorește să meargă acasă pentru că nu mai poate continua lupta, aceasta motivând că nu își mai găsește locul în cadrul competiției și că se simte foarte rău atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. 

Citeste si: Momente de groaza pentru Marilena la Survivor Romania! Razboinica a ajuns la spital in stare grava!

Cu ochii în lacrimi și vocea stinsă, Marilena a cerut să se întoarcă în România cât mai curând, acesta fiind motivul pentru care a fost descalificată de la Survivor România 2021. La scurt timp după ce a părăsit competiția, pe contul de instagram al Marilenei au apărut mai multe mesaje din partea susținătorilor, dar și un text scurt în care aceasta reamintește motivele care au determinat-o să se retragă din competiția Survivor România 2021.

„Dragii mei, vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea voastră, pentru toate mesajele și gândurile frumoase. Sper din suflet că nu v-am dezamăgit cu decizia pe care am luat-o, dar mult mai important pentru mine este sănătatea psihică, cât și cea fizică. Sunt mândră de mine și de ceea ce am reușit să demonstrez în acest show minunat și în aceleași timp greu! Vă îmbrățișez cu drag!”,  este primul mesaj postat pe instagram de Marilena din echipa Războinicilor după ce a părăsit Survivor România 2021.

Mesajul postat de Marilena pe contul de instagram
Mesajul postat de Marilena pe contul de instagram [Sursa foto: Instagram]

În urmă cu o săptămână, Marilena a fost aleasă favorita publicului, motiv pentru care aceasta nu a putut fi eliminată de la Survivor România 2021, cu toate că fusese nominalizată de restul colegilor ei.

Săptămâna a început cu două eliminări neașteptate la Survivor România 2021. Marilena din echipa Războinicilor și Alexandra Stan din echipa Faimoșilor au plecat acasă, ambele confruntându-se cu problemele de sănătate, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

Citeste si: Marilena, nominalizata de echipa albastra, dupa ce Razboinicii au pierdut, aseara, imunitatea!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Marilena vrea să părăsească Survivor România 2021! Ce a pățit Războinica? Mihaela Berteanu a spus care este adevăratul motiv

Voldomir Zelenski, ieșire furtunoasă: 'Vladimir Putin se teme de moarte!' / 'Nu există un embargo total asupra aprovizionării cu energie'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

DECIZIE fara PRECEDENT la Survivor Romania 2021. Daniel Pavel a anuntat Consiliu de Urgenta! Ce se intampla in acest moment in competitie: "Circumstantele au...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies