Alexandra Stan și Roxana Ghiță nu au participat la consiliul de nominalizare. Motivul pentru care cele două concurente nu au fost prezente

,
Alexandra Stan și Roxana Ghiță nu au participat la consiliul de nominalizare.
Alexandra Stan și Roxana Ghiță nu au participat la consiliul de duminica

Alexandra Stan și Roxana Ghiță nu au luat parte la conslilul de nominalizare de duminică seară, 14 februarie. Daniel Pavel a anunțat motivul pentru care cele două concurente au lipsit.


In articol:

Prezentatorul Daniel Pavel a făcut anunțul, cele două concurente de la Survivor România 2021, Alexandra Stan și Roxana Ghiță nu au fost prezente la consiliul de nominalizare de duminică seara, 14 februarie.

Moivul pentru care Alexandra Stan și Roxana Ghiță nu au participat la consiliul de nominalizare

Daniel Pavel a anunțat în cadrul consiliului de duminică  că Alexandra Stan și Roxana Ghiță se află sub supravegherea medicilor, din cauza problemelor de sănătate.

”Roxana Ghiță nu se află în rândurile Războinicilor. Ea se află în continuare sub supraveghere medicală. Astfel, astăzi ea nu poate fi nominalizată și nu poate face nominalizări.
De asemenea, la Faimoși, Alexandra Stan nu se află în rândurile Faimoșilor.  Și ea este sub supraveghere medicală, vă vom ține la curent cu evoluția stării ei de sănătate”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

starea de sanatate a Roxanei este instabila
Roxana Ghiță nu a participat la consiliul de nominalizare.

Citeste si: Roxana Ghiță de la Survivor România 2021 a trecut prin momente dureroase. Războinica a mărturisit că a fost în depresie

Alexandra Stan, trece printr-o perioadă dificilă la Survivor România 2021

Concurenta de la Faimoși este din ce în ce mai deprimată și simte că nu-și mai găsește locul în această competiție. Înainte de primul joc de imunitate al săptămânii, Alexandra, a răbufnit și a mărturisit cu ce probleme se confruntă. Aceasta a recunoscut că nu este cea mai bună concurentă de la Survivor România, ba chiar este de părere că își încurcă mai mult echipa.

Deși a intrat în competiție să-și înfrângă toate temerile și de a ajunge cât mai departe, se pare că stresul și condițiile grele din Republica Dominicană au reușit să o doboare pe Alexandra Stan. Cu toate că a mai trecut prin momente dificile și s-a motivat și a reușit să aducă puncte echipei, se pare că de această dată a clacat complet.

Alexandra vrea sa fie eliminata
Alexandra nu-si mai gaseste locul la Survivor Romania

Înainte de primul joc de imunitate al săptămânii, Faimoasa a făcut mărturisiri șocante. Cu ochii în lacrimi, Alexandra Stan a spus că a ajuns la capătul răbdării și nu mai poate continua în această competiție, iar starea de sănătate este tot mai gravă. Faimoasa le-a cerut celor de acasă să nu o mai voteze pentru a putea să se întoarcă în România. 

„Eu nu mai fac față, Dan.  Mult timp am zis chestia asta și oamenii nu mă cred. Am infecție la degete, mi-am scrântit mâna de nu știu câte ori, am probleme cu stomacul, merg de nu știu câte ori pe zi la toaletă. M-a plouat azi noapte și dacă nu ar fi colegii mei să mă susțină, cred că aș intra în depresie, jur. Nu e pentru mine competiția asta, vreau să merg acasă și sper oamenii să înțeleagă chestia asta și să nu mă voteze, adică sper să mă trimită acasă.

Citeste si: Alexandra Stan, în lacrimi la Survivor România 2021: „Cred că aș intra în depresie dacă...” Ce le-a cerut concurenta fanilor ei?

Nu este un moment greu, este o stare pe care o am de o săptămână, două, persistă, efectiv simt că nu mai am putere, simt că până aici am putut să fac. Mi-am demonstrat că pot să fac anumite chestii, mi-am demonstrat că mi-am depășit anumite limite, dar nu mai pot efectiv. Simt nevoia să fiu acasă, să mă odihnesc, să stau cu familia. Nu mai pot, nu mai rezist, e prea mult.

Alexandra vrea acasa
Alexandra Stan a clacat

Recunosc, eu nu sunt Survivor, nu sunt supraviețuitoare, am supraviețuit atâtea săptămâni. Dacă până acum mă gândeam la partea financiară și la premiu și la ce planuri aveam, nici nu mă mai interesează, absolut deloc. Pur și simplu vreau să plec, vreau să plec acasă.”,  a spus Alexandra Stan înainte de jocul de imunitate

În această săptămână echipa Faimoșilor a câștigat cel mai important joc de la Survivor România, jocul de comunicare. Este  primul joc de comunicare câștigat de echipa roșie. Aceștea au primit mesaje de la persoanele iubite de acasa, cu ocazia zilei îndrăgostiților. Faimoșii au primit energia de care aveau nevoie de la cei dragi, iar acum sunt pregătiți să dea totul la următoarele jocuri.

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mărturiile şoferiţei care a omorât patru muncitori la Iaşi. Femeia spune că n-a fost acolo, ci se uita la desene animate

Alexandra Stan, dezvăluiri despre scandalul din echipa Faimoșilor. I-a făcut sau nu Elena Marin avansuri lui Cosmin?

Accident grav în Bihor cu trei mașini. Pompierii intervin pentru descarcerarea unei persoane. Traficul în zonă este îngreunat

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Alexandra Stan, nominalizată de Faimoși, după ce aceștia au pierdut, aseară, jocul de imunitate

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies