Alexandra Stan, în lacrimi la Survivor România 2021: „Cred că aș intra în depresie dacă...” Ce le-a cerut concurenta fanilor ei?

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 18 feb 2021, 21:48
Alexandra Stan a dezvăluit că vrea să părăsească Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Înaintea primului joc de imunitate din această săptămână, Alexandra Stan a răbufnit. Printre lacrimi, concurenta de la Survivor România 2021 a dezvăluit cu ce probleme se confruntă.

Alexandra Stan a recunoscut de mai multe ori că nu este printre cele mai bune concurente de la Survivor România 2021, dar acum, Faimoasa pare că a ajuns la capătul puterilor. Ce i-a mărturisit lui Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021?

Alexandra Stan a clacat. Faimoasa de la Survivor România 2021 își dorește să plece acasă 

A venit la Survivor România 2021 cu gândul de a-și înfrânge toate temerile și de a ajunge cât mai departe în competiție, dar se pare că stresul și condițiile grele din Republica Dominicană au reușit

să o doboare pe Alexandra Stan. Cu toate că s-a motivat și a reușit să aducă puncte pentru echipă, înaintea primului joc pentru imunitate al săptămânii, concurenta din echipa Faimoșilor a făcut o mărturisire șocantă.

Supărată și cu ochii în lacrimi, Alexandra Stan a dezvăluit că a ajuns la capătul puterilor și că nu mai poate continua această luptă, având în vedere că se confruntă cu tot mai multe probleme de sănătate.

Faimoasa le-a cerut celor de acasă să nu o mai voteze pentru a putea să se întoarcă în România.

Citeste si: Jador și Alexandra Stan, mai apropiați ca niciodată. Faimoasa și-a deschis sufletul în fața cântărețului: „Înainte să fiu cunoscută...”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Eu nu mai fac față, Dan.

Mult timp am zis chestia asta și oamenii nu mă cred. Am infecție la degete, mi-am scrântit mâna de nu știu câte ori, am probleme cu stomacul, merg de nu știu câte ori pe zi la toaletă. M-a plouat azi noapte și dacă nu ar fi colegii mei să mă susțină, cred că aș intra în depresie, jur. Nu e pentru mine competiția asta, vreau să merg acasă și sper oamenii să înțeleagă chestia asta și să nu mă voteze, adică sper să mă trimită acasă.
Nu este un moment greu, este o stare pe care o am de o săptămână, două, persistă, efectiv simt că nu mai am putere, simt că până aici am putut să fac. Mi-am demonstrat că pot să fac anumite chestii, mi-am demonstrat că mi-am depășit anumite limite, dar nu mai pot efectiv. Simt nevoia să fiu acasă, să mă odihnesc, să stau cu familia. Nu mai pot, nu mai rezist, e prea mult.
Recunosc, eu nu sunt Survivor, nu sunt supraviețuitoare, am supraviețuit atâtea săptămâni. Dacă până acum mă gândeam la partea financiară și la premiu și la ce planuri aveam, nici nu mă mai interesează, absolut deloc. Pur și simplu vreau să plec, vreau să plec acasă.”,
a spus Alexandra Stan înainte de jocul de imunitate. 

Citeste si: Cine este iubitul Alexandrei Stan? Bărbatul s-a dus până în Republica Dominicană pentru Faimoasă

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!