Alexandra Stan nu a mai rezistat si a rabufnit la adresa lui Zannidache: "Mor de foame. Nu sunt isterica"

Author: Andrei Ionescu
Alexandra Stan, suparata ca Zannidache s-a luat de ea

Alexandra Stan si Zannidache au avut un conflict la Survivor Romania.

"Mor de foame. Nu sunt isterica", a rabufnit Alexandra Stan dupa ce Zannidache a atacat-o.

Nu e prima oara cand cei doi au discutii. Ba chiar Culita Sterp a glumit, spunand ca cei doi se plac avand in vedere ca se ataca reciproc mereu.

Zannidache a spus ca el nu o va menaja si ii va zice mereu daca nu este ok pe traseu sau in relatia cu colegii de echipa.

De partea cealalta Alexandra Stan a replicat prin a spune ca nu este corect sa i se aduca acuzatii avand in vedere ca ea le-a transmis colegilor de echipa sa o voteze la eliminare.

Faimosii au pierdut jocul pentru recompensa

Faimosii au pierdut jocul de astazi, pentru recompensa, motiv de noi tensiuni intre ei.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Jador a intervenit in conflictul dintre Alexandra Stan si Zannidache, spunandu-i acestuia ca o poate critica pe artista pentru evolutiile din competitie, dar nu pentru ce face ea in afara show-ului. Jador a subliniat ca Alexandra Stan e o fata frumoasa si inteligenta si ca are succes in muzica.

Zannidache s-a legat și de caracterul Alexandrei Stan, iar Jador a ținut să îl pună la punct.

Alexandra Stan, primele imagini alături de noul iubit.  Artista iubește din nou la trei luni de la divorț. Cine este noul bărbat din viață cântăreței

Jador și Zannidache au avut un conflict recent.

Citeste si: Cum sa votezi sa alegi recompensa de la Survivor Romania?

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies