Jador, dezvaluire-bomba despre Zannidache si Ana Porgras la Survivor Romania 2021! Ce legatura ar avea de fapt cei doi Faimosi

Author: Alice Popescu
Jador, declaratii bomba despre Ana Porgras si Zannidache

Jador a facut o declaratie in tabara Faimosilor care ar putea rasturna ceea ce se stie despre Zannidache si Ana Porgras, concurenta nou venita in echipa.

Inaintea jocului de comunicare pe care Faimosii si l-au adjudecat cu 10-6, scor obtinut si datorita Simonei Hapciuc, concurenta care a parasit competitia Survivor Romania 2021, de altfel, Jador a avut mai in gluma mai in serios o remarca la adresa lui Zanni si a Annei Porgras.

Faimosul a intrebat-o de ce plange in halul ala pentru ca el nu mai intelege nimic din ce se intampla la ei in echipa. Probabil, din cauza lipsei hranei si a unui culcus cat de cat confortabil, Ana Porgras a rabufnit si a vrut sa se descarce, sufocandu-si lacrimile in patul improvizat, moment in care si Jador a facut una din dezvaluirile legate de cei doi.

Jador o surpride pe Ana Porgras plangand. Ce a patit concurenta

Citeste si: Cine a parasit competitia Survivor Romania 2021 dintre Roxana Nemes, Majda si Simona Hapciuc:"Colegii mei au hotarat sa-mi franga aripile prea devreme..."

Speculatii in legatura cu relatia dintre Zanni si Ana Porgras au existat inca de la inceput, de cand concurenta a intrat in competitie deoarece s-a putut observa legatura dintre cei doi si faptul ca de fiecare data, Zanni ii ia apararea.

Mai mult, si Elena Marin, cea cu care Zanni a avut cel mai urat conflict de pana acum de la Survivor Romania, a spus ca daca Zanni nu va ajunge in Finala, cu siguranta o va sustine pe Ana Porgras.

„Avem o relație de prietenie, ne-am apropiat cumva involuntar. Cred că nici el și nici eu nu ne-am gândit că o să ne apropiem, dar uite că energiile noastre au funcționat în direcția asta, nu știu”, a declarat Ana Porgras.

Ce se intampla intre Ana Porgras si Zannidache de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Prima reacție a lui Alex Velea după scandalul dintre Zanni și Elena Marin de la Survivor România 2021: "E sărac lipit pământului, dar..." 

Mai mult, Jador a declarat in tabara Faimosilor ca este putin intrigat de ce se intampla: "Ce ai de plangi incontinuu asa... te vede lumea la televizor si zice, mama, Ana Porgras, gagica lui...Zanni. Nu esti gagica lui?! Cum nu?Nu mai inteleg nimic din ce se intampla in jocul asta, sa moara Cipilan, din emisiunea asta. Prietenele alea doua se cearta pe la colturi, Elena cu Roxana, astia doi nu sunt iubiti. Eu nu mai inteleg nimic..."

Exclusiv! Cine este noul iubit al Ștefaniei de la Casa Iubirii și unde l-a cunoscut. Bruneta are deja o relație serioasă cu el:

Jador este singurul concurent de la Faimosi care a iesit de trei ori preferatul publicului si a fost nevoit sa faca nominalizari spre eliminare. Cu parere de rau, aseara, el a nominalizat-o pe Majda, spre eliminare, insa concurenta a obtinut suficiente voturi pentru a se salva si a ramane in competitie desi ea nu crede ca este veriga slaba din echipa Faimosilor.

 

 


Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Cookies