Au dat totul pentru iubire! Ce concurenți de la Survivor România 2021 vor primi mesaje din partea persoanei iubite?

,
Ana Porgras și Maria, proba de îndemânare
Ana Porgras și Maria, proba de îndemânare[Sursa foto: Captură KANAL D]

Jocul de comunicare din această seară a avut o miză uriașă: mesaje din partea persoanei iubite. Ce echipă de la Survivor România 2021 a ieșit învingătoare?


In articol:

De Valentine`s Day, ziua în care în toată lumea este sărbătorită iubirea adevărată, concurenții de la Survivor România 2021 au luptat pentru a citi mesaje din partea iubiților, iubitelor sau persoanelor care ocupă un loc important în viața lor, aceasta fiind miza jocului de comunicare din această seară.

Echipa Faimoșilor, în culmea fericirii! Ei vor primi mesaje din partea persoanei iubite

În numele iubirii, concurenții de la Survivor România 2021 au dat tot ce au avut mai bun pe traseu și au luptat cu îndârjire pentru a afla vești din partea celor dragi. În final, echipa Faimoșilor a ieșit învingătoare, astfel că ei vor primi mesaje scrise de la partenerii de viață, concurenții având posibilitatea de a le citi într-un cadru special amenajat pentru a se bucura așa cum se cuvine de ele.

De fiecare dată când vine vorba despre persoanele dragi de acasă, concurenții din ambele echipe lăcrimează, dorul fiind tot mai mare cu fiecare zi ce trece. Emoțiile și-au spus cuvântul în această seară, iar miza jocului de comunicare a fost una care i-a motivat mai mult ca niciodată atât pe Faimoși, cât și pe Războinici. Dacă nu au avut posibilitatea de a-și petrece Valentine`s Day alături de persoana iubită, concurenții și-au dorit ca măcar să citească un mesaj venit din partea celor care ocupă un loc important în sufletul lor.

Citeste si: Ce meserie are Zannidache de la Survivor România 2021? Din ce bani își câștigă existența Faimosul, în România!

Ambele echipe au dat totul pe traseu, unul destul de dificil și care i-a pus la încercare, iar în cele din urmă, echipa Faimoșilor a ieșit învingătoare.

Războincii și Faimoșii au plecat la drum cu gândul de a câștiga premiul pus în joc, iar în cele din urmă, victoria a aparținut Faimoșilor, punctul final fiind înscris de Ana Porgras care a întâlnit-o pe traseu

pe Maria din echipa Războinicilor. După ce au ieșit învingători, Faimoșii și-au manifestat bucuria, fiecare concurent fiind nerăbdător să afle vești din partea celor dragi. Scorul final a fost de 10 la 7 în favoarea Faimoșilor.

Astfel, Faimoșii au încheiat săptămâna cu 4 victorii consecutive, aflându-se pentru prima oară în această situație. Pe fața Războinicilor s-a putut citi dezamăgirea, având în vedere că aceștia nu s-au putut impune nici de această dată în fața Faimoșilor.

Pentru Războinici urmează un consiliu de eliminare dificil, având în vedere că un concurent din echipa lor va părăsi competiția Survivor România 2021.

Citeste si: Cu ce se ocupă în viața de zi cu zi Elena Marin de la Survivor România 2021! Faimoasa apare în lumina reflectoarelor

 

Citește-ne pe
Citește și:

Kanal D, lider absolut de audienta, cu editia de aseara “Survivor Romania”

România dă drumul la spectacole în aer liber cu 500 de oameni

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Ce concurent de la Survivor România 2021 se află în pericol de eliminare? Războinicii au decis pe cine vor să trimită acasă!

Au lipsit de la consiliul de nominalizare! Probleme de sănătate pentru două concurente de la Survivor România 2021: „Se află sub supraveghere...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies