Ce concurent de la Survivor România 2021 se află în pericol de eliminare? Războinicii au decis pe cine vor să trimită acasă!

,
Echipa Războinicilor în timpul consiliului de nominalizare
Echipa Războinicilor în timpul consiliului de nominalizare [Sursa foto: Captură KANAL D]

Încă un concurent de la Survivor România 2021 va pleca acasă după consiliul de eliminare de mâine. Cine se află în pericol? Iată pe cine au nominalizat Războinicii spre eliminare în această seară.


In articol:

Războincii au pierdut și cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii, chiar dacă au pornit la luptă cu gândul de a ieși învingători. În timpul jocului, concurenții au dat tot ce au avut mai bun, însă echipa Faimoșilor s-a dovedit a fi mult mai puternică, astfel că aceștia au obținut victoria.

Ce concurent din echipa Războinicilor se află în pericol de eliminare?

Cine ar putea părăsi competiția Survivor România 2021? Votul Războinicilor a fost cât se poate de clar!

Primul joc de imunitate al săptămânii a fost pierdut de Războinici, iar în consiliul de nominalizare, aceștia au hotărât să o voteze pe Marilena pentru a pleca acasă. Concurenta nu pare să traverseze o perioadă prea bună și a mărturisit că nu își mai poate găsi puterea de concentrare, astfel că voturile colegilor nu au surprins-o.

În această seară, echipa Războinicilor a făcut din nou nominalizări pentru că ei au pierdut și cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii. După ce fiecare concurent din echipă și-a exprimat votul, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, Daniel Pavel, a anunțat că în pericol de eliminare se află în această săptămână și Alin, el fiind cel de-al doilea concurent din echipa Războinicilor nominalizat spre eliminare.

„Pe lângă Marilena, nominalizat spre eliminare ești tu, Alin.”,

a anunțat Daniel Pavel.

Citeste si: Declaratii in premiera ale Georgianei Lupu de la aeroport! Concurenta a recunoscut pe cine a pus ochii la Survivor Romania 2021! Este vorba de nu unul, ci doi barbati!

După ce a aflat că ar putea pleca acasă, Alin Sălăjean nu a ezitat să spună ce crede despre votul colegilor de echipă, ținând cont de faptul că acesta i-a sfătuit pe Războinici să îl propună spre eliminare. 

„Domnul Dan, Țării Românești vreau să îi spun așa: Prieteni, plecăm de la premisa că eu nu vreau să plec acasă, este clar. Domnul Dan, dacă cu ceva timp în urmă o domnișoară, prenumele ei fiind Marilena, s-a sacrificat pentru echipă și eu tot am vorbit de bărbăție pe aici pe colo, cred că și un bărbat trebuie să se sacrifice pentru echipă. Asta am făcut în această seară.

Pe lângă acest lucru am spus și o repet de câte ori este necesar că pe mine nu mă afectează lucrurile aici. Nu au cum să mă afecteze după așa puțin timp petrecut împreună, dar mă interesează. Când te interesează, atunci dai dovadă de maturitate și înțelepciune. Așadar, a fost o strategie pe care mi-am asumat-o și le-am transmis-o astăzi colegilor și, mai ales, este un pas spre împăcarea cu ei.
Tocmai ce au spus fiecare dintre ei. Mi-am asumat, așa este și normal, și cum îmi place mie să spun, sunt win-win. Și dacă lumea crede că sunt win că plec la Didina acasă, nu, sunt win pentru că dacă voi pleca, această parte a grupului care spunea despre mine că sunt foarte egoist, astăzi am dat dovadă de altruism. Dacă voi rămâne, e clar că Țara Românească apreciază ce fac eu aici, dar cel mai important și vreau să concluzionez cu asta, pentru mine astăzi a fost un pas spre împăcare pentru că nu vreau chestiuni personale aici. Modestia și umilința acasă nu prea le cunoșteam, dacă eu voi pleca cu aceste două lucruri de aici și fără chestiuni personale, domnul Dan, atât mai aveam de lucrat la persoana mea, voi fi cel mai fericit.”,
a spus Alin Sălăjean după ce a aflat că e nominalizat spre eliminare. 

În această seară, liniile de vot nu se vor mai deschide, având în vedere că cei de acasă au avut deja ocazia de a-și susține concurentul favorit din echipa Războinicilor. Astfel, Marilena și Alin sunt cei doi concurenți care ar putea părăsi Survivor România 2021, ei fiind nominalizați spre eliminare de colegii lor. 

Citeste si: Alin Sălăjean a aruncat bomba în consiliul de nominalizare: „Îmi doresc de Ziua Îndrăgostiților să iau masa pe malul mării cu...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alexandra Stan, în lacrimi la Survivor România 2021: „Cred că aș intra în depresie dacă...” Ce le-a cerut concurenta fanilor ei?

Dovedit științific: Vara s-a lungit în Ungaria, iar toamna s-a scurtat

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Noi tensiuni în echipa Faimoșilor: „E ură între noi!” Ce a pățit Jador? Faimosul a răbufnit: „Cine a făcut asta e terminat rău!”

Primele imagini cu Georgiana de la Survivor România 2021 după ce s-a întors în țară. Ce a spus despre relația cu Jador: „Eu pe Jador l-am văzut...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies