Alin Sălăjean a aruncat bomba în consiliul de nominalizare: „Îmi doresc de Ziua Îndrăgostiților să iau masa pe malul mării cu...”

,
Alin Sălăjean, concurent la Survivor România, sezonul 2
Alin Sălăjean, concurent la Survivor România, sezonul 2[Sursa foto: Captură KANAL D]

În timpul consiliului de nominalizare, Alin Sălăjean și-a manifestat dorința de a sărbători Ziua Îndrăgostiților la Survivor România 2021. Cu cine ar vrea să ia masa concurentul?


In articol:

După ce au pierdut primul joc de imunitate al săptămânii, concurenții din echipa Războinicilor au ajuns din nou să facă nominalizări în cadrul consiliului de nominalizare. Fiecare concurent a fost rugat să explice de ce și-ar dori să rămână în competiție, iar răspunsul lui Alin Sălăjean i-a luat prin surprindere pe colegii de echipă.

Ce ar vrea concurentul să facă pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților?

Cu cine vrea Alin Sălăjean să își petreacă Ziua Îndrăgostiților? 

Alin Sălăjean este un concurent care a dat naștere foarte multor controverse în echipa Războinicilor, acesta fiind acuzat în repetate rânduri că s-ar fi aliat cu Albert pentru a ajunge cât mai departe în cadrul competiției Survivor România 2021. Cei doi au fost puși de multe ori la zid pentru comportamentul lor față de restul echipei.

Citeste si: Moment naucitor pentru Alin Salajean la Survivor Romania 2021! Razboinicul si-a pupat verigheta cand a aflat asta despre sotia lui

Războincii au pierdut primul joc de imunitate al săptămânii, iar consiliul de nominalizare din această seară se anunță unul dificil pentru ei. Înainte de a-și exprima votul, concurenții au fost rugați de Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, să le transmită celor de acasă un mesaj, având în vedere că liniile de vot se vor deschide și fanii emisiunii îi pot susține.

Alin Sălăjean a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a anunțat ce își dorește să facă pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților. Departe de soția sa pentru care a plâns de mai multe ori în cadrul emisiunii, Războinicul a mărturisit că își dorește să ia masa pe malul mării alături de prietenul său cel mai bun, Albert.

„Lucrurile se schimbă de la o zi la alta, dar îmi doresc ca Țara Românească să mă susțină în continuare pentru că îmi doresc de 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților,

să iau masa pe malul mării prietenul meu, Albert.”, a spus Alin, spre surprinderea celorlalți colegi de echipă. 

Afirmația lui Alin Sălăjean nu pare să fi fost pe placul lui Albert, prietenul Războinicului, având în vedere că după ce a auzit ceea ce a spus colegul său, Albert a dat din cap sugerând că nu este de acord cu planurile acestuia. Astfel, rămâne de văzut ce se va întâmpla pe 14 februarie.

Citeste si: Cătălin Moroșanu s-a năpustit asupra lui Alin Salăjean la Survivor România 2021! Gestul făcut de războinic l-a scos din minți pe faimos: ”Te distrug”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Diana Sălăjean, soția războinicului de la Survivor România, prima reacție după declarația de dragoste: ''Ma doare carnea pe mine''! Răspunsul dur al...

Ministrul Ciucă, primele declaraţii despre retragerea sutelor de militari români din Afganistan: 'România va acţiona în acord cu deciziile aliate'

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Cum arată Alin de la Survivor România în viața de zi cu zi! Războinicul nu seamănă deloc cu cel pe care îl vedem la televizor. Îl recunoști?

Legatura lui Alin Salajean de la Survivor Romania 2021 cu o super vedeta. Razboinicul a recunoscut totul fara nicio rusine si a facut public

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies