Diana Sălăjean, soția războinicului de la Survivor România, prima reacție după declarația de dragoste: ''Ma doare carnea pe mine''! Răspunsul dur al acesteia: ''Și-a tăiat singur craca de sub picioare''

,
Diana Sălăjean, prima reacție  după marturisirile lui Alin
Diana Sălăjean, prima reacție după declarațiile soțului său

Diana Sălăjean, soția razboinicului de la Survivor România 2021 a vorbit în exclusivitate despre dezvăluirea pe care Alin a făcut-o plângând în competiția din jungla dominicană. Soția războinicului a venit cu un răspuns dur: ''Și-a tăiat singur craca de sub picioare''


In articol:

Alin Sălăjean s-a dovedit a fi cel mai sensibil concurent de la Survivor România 2021. Războinicul a fost surprins de mai multe ori plângând. De curând a mărturisit cu lacrimi în ochi că îl doare carnea pe el de dorul soției.

Diana Sălăjean a vorbit în exclusivitate despre mărturisirea soțului său.

Alin Sălăjean, a plâns în hohote de dorul soței

Alin a mărturisit de multe ori că relația dintre el și Diana este foarte specială. Războinicul a izbucnit de nenumărate ori în lacrimi de dorul soției sale. ”Buturuga mică” a dezvăluit că dorul de cei dragi este principala sa slăbiciune, nu știe cât va rezista fără ei în această competiție.

Alin Sălăjean a mai spus să singurul motiv pentru care nu ar câștiga Survivor România 2021 este dorul de familie și de prieteni. El nu este înconjurat de mulți prieteni, are puțini și îi consideră parte din familie. 

Alin şi soţia sa se iubesc foarte mult, niciodată nu au fost despărţiţi atât de mult timp, iar pentru razboinic este foarte greu. Când Daniel Pavel a anunţat primul joc de comunicare, Alin a izbucnit în lacrimi, dorul de partenera sa fiind mult prea mare.

"Colegii mei știu cel mai bine că am fost printre singurii care a dormit foarte bine, nu s-a plâns de foame, coarda mea sensibilă sunt prietenii mei. Chiar am șapte prieteni pe care mi-aș dori să îi aibă toată lumea. Mi-au demonstrat acest lucru și înainte să vin și să nu mai spun de Diana (n.r soția lui Alin) că mă doare carnea pe mine când mă gândesc la ea.

Cred că dacă nu aș fi fost căsătorit cu o astfel de femeie, îți spun sincer că aș fi avut șanse mari să câștig acest show. Nu știu dacă o să trec peste acest lucru. Eu nu am suferit niciodată din dragoste, dar acum e o contradicție, sufăr din dragoste cu toate că soția mea e acasă și când aud de familie plâng. Ăsta sunt eu, v-am spus de ieri că am o slăbiciune, că sunt om.
Orice ar fi, asta mă termină și sunt lacrimi cu adevărat de durere să știți.”, 
 a mărturisit Alin, concurent în echipa Războinicilor la Survivor România 2021.

Citeste si: Cum arată Alin de la Survivor România în viața de zi cu zi! Războinicul nu seamănă deloc cu cel pe care îl vedem la televizor. Îl recunoști?

Soția lui Alin, prima reacție după dezvăluirea făcută de soțul ei 

Diana Sălăjean a fost invitată în emisiunea Teo Show, unde a vorbit în exclusivitate despre mărturiile soțului său de la Survivor România 2021. Reacția Dianei a fost destul de dură: ''Și-a tăiat singur craca de sub picioare, că o să-l vadă toate femeile din România și când vine acasă, săracul nu o să mai aibă alte admiratoare.”,  a spus bruneta în spirit de glumă. 

Soția lui Alin Sălăjean a mărturisit că a plâns odată cu el în timp ce a făcut acele declarații, deși îi este foarte dor de el, încă nu îl așteaptă acasă, ea este de părere că parcursul lui va fi unul lung în competiția Survivor România 2021.

”Am plâns altături de el...când eram în fața televizorului împreună cu toată familia, prietenii, rudele, toți am plâns alături de el.”,  a spus soția razboinicului.

Diana a vorbit în exclusivitate despre ce a spus Alin Sălăjean
Diana a vorbit în exclusivitate despre ce a spus Alin Sălăjean la Survivor Romania

Citeste si: Alin Salajean, din nou in hohote de plans la Survivor Romania dupa ce a auzit asta despre Diana, sotia lui in timpul competitiei:"Toata lumea stie ca eu..."

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum arată Alin de la Survivor România în viața de zi cu zi! Războinicul nu seamănă deloc cu cel pe care îl vedem la televizor. Îl recunoști?

VIDEO Victor Ciutacu s-a DEZLĂNȚUIT în fața spitalului Victor Babeș: De CÂȚI MORȚI mai e nevoie ca să demisioneze odată Raed Arafat?

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Razboi intre Sorin si Alin in consiliul de eliminare la Survivor Romania! Cum a reactionat "Buturuga mica" atunci cand a fost nominalizat spre eliminare

Alin Salajean, din nou in hohote de plans la Survivor Romania dupa ce a auzit asta despre Diana, sotia lui in timpul competitiei:"Toata lumea stie ca eu..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies