Cine este Alin Sălăjean de la Survivor România 2021! Razboinicul cu ochii în lacrimi pentru soţia sa

,
Alin Sălăjean de la Survivor
Cine este Alin Sălăjean de la Survivor România 2021

Alin Sălăjean de la Survivor România este cel mai sensibil concurent din competiţie, dar în acelaşi timp şi foarte puternic. El a adus multe victorii echipei Războinicilor. Însă, puţini ştiu cine este războinicul Alin şi care este povestea lui.


In articol:

Alin Sălăjean de la Survivor România 2021 este printre puţinii concurenţi din echipa Războinicilor care nu a avut nicio treabă cu sportul înainte de această competiţie.

El provine dintr-un mediu greu de închipuit şi într-adevăr puţini ştiu cu ce se ocupa războinicul înainte de acest show.

Citeste si: Alin Salajean, din nou in hohote de plans la Survivor Romania dupa ce a auzit asta despre Diana, sotia lui in timpul competitiei:"Toata lumea stie ca eu..."

Cine este Alin Sălăjean de la Survivor România 2021

Războinicul de la Survivor România 2021, provine dintr-o zonă care nu are nici cea mai mică legătură cu sportul, însă el nu a considerat că acest lucru este un dezavantaj ca să se înscrie în competiţie şi să facă parte din echipa Războinicilor. 

Alin are 35 de ani, din dorinţa de a-şi testa răbdarea, inteligenţa şi de asemenea, limitele, s-a înscris în cea mai intensă competiţie din Republica Dominicană. 

Alin Sălăjean este prezentator de evenimente, iar o perioadă a lucrat în televiziune și a prezentat o emisiune la un radio din Cluj, orașul în care locuiește în momentul de față.

Concurentul de la Survivor România are o legătură foarte strânsă cu soţia sa, dar şi cu puţinii prieteni pe care îi are, iar acest lucru s-a observat pe parcursul competiţiei, acesta fiind surpins de multe ori plângând.

Alin Sălăjean este prezentator de evenimente în Cluj
Alin Sălăjean este prezentator de evenimente[Sursa foto: Instagram]

Alin Sălăjean a dezvăluit la Survivor România care este punctul său sensibil

Pentru un prezentatorul de evenimente este greu să te acomodezi condiţiilor grele din Republica Dominicană, traseele dificile, lipsa hranei, toate acestea reprezintă provocări pentru Alin, concurentul din echipa Războinicilor, însă nu acestea îl doboară, ci dorul

de cei dragi. 

Alin este un concurent foarte sensibil, a mărturisit că dorul de soţia sa şi de prieteni îl macină cu fiecare zi ce trece și că familia este singurul său punct slab. Acesta a mai mărturisit că dorul de cei dragi ar fi singurul lucru care l-ar împiedica să câştige Survivor România 2021, pentru că nu ştie cât va mai rezista fără ei.

Alin este un concurent puternic
Alin este un concurent puternic la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Alin din echipa Războinicilor a izbucnit în lacrimi la Survivor România: „Mă doare carnea pe mine...” A făcut dezvăluiri emoționante din viața personală

Alin îi duce foarte tare dorul soţiei, războinicul a izbucnit în lacrimi la Survivor România 

Alin şi soţia sa se iubesc foarte mult, niciodată nu au fost despărţiţi atât de mult timp, iar pentru razboinic este foarte greu. Când Daniel Pavel a anunţat primul joc de comunicare, Alin a izbucnit în lacrimi, dorul de partenera sa fiind mult prea mare.

Războinicul a declarat că singurul motiv pentru care nu ar reuşi să câştige Survivor România 2021, este soţia sa, fără care nu ştie cât va mai putea sta.

Citeste si: Cine este si cum arata Diana, sotia Razboinciului Alin de la Survivor Romania 2021 Dezvaluiri in premiera despre casnicia celor doi:"Consum cat pentru doi...""

"Colegii mei știu cel mai bine că am fost printre singurii care a dormit foarte bine, nu s-a plâns de foame, coarda mea sensibilă sunt prietenii mei. Chiar am șapte prieteni pe care mi-aș dori să îi aibă toată lumea. Mi-au demonstrat acest lucru și înainte să vin și să nu mai spun de Diana (n.r soția lui Alin) că mă doare carnea pe mine când mă gândesc la ea. Cred că dacă nu aș fi fost căsătorit cu o astfel de femeie, îți spun sincer că aș fi avut șanse mari să câștig acest show. Nu știu dacă o să trec peste acest lucru. Eu nu am suferit niciodată din dragoste, dar acum e o contradicție, sufăr din dragoste cu toate că soția mea e acasă și când aud de familie plâng. Ăsta sunt eu, v-am spus de ieri că am o slăbiciune, că sunt om. Orice ar fi, asta mă termină și sunt lacrimi cu adevărat de durere să știți.”,  a mărturisit Alin, concurent în echipa Războinicilor la Survivor România 2021.

Alin în lacrimi la Survivor România
Alin în lacrimi la Survivor România 2021 pentru soţia sa

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cine este si cum arata Diana, sotia Razboinciului Alin de la Survivor Romania 2021 Dezvaluiri in premiera despre casnicia celor doi:"Consum cat pentru doi...""

Daniel Funeriu, apel către Iohannis, Cîţu şi preşedinţii de partide: Cel puţin 5 miliarde de euro pentru copiii din România

Boala cruntă de care suferă Simona Halep. S-a aflat abia acum. Ce se va întâmpla în perioada următoare cu sportiva

Alin din echipa Războinicilor a izbucnit în lacrimi la Survivor România: „Mă doare carnea pe mine...” A făcut dezvăluiri emoționante din viața personală

Incredibil ce se întâmplă în echipa Războinicilor! Ies la iveală detalii picante: „V-am prins pe voi doi...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies