Alin din echipa Războinicilor a izbucnit în lacrimi la Survivor România: „Mă doare carnea pe mine...” A făcut dezvăluiri emoționante din viața personală

,
Alin Sălăjean, concurent la Survivor România, sezonul 2
Alin Sălăjean, concurent la Survivor România, sezonul 2[Sursa foto: Captură KANAL D]

Alin este unul dintre cei mai sensibili concurenți din echipa Războinicilor, astfel că atunci când a aflat miza jocului de comunicare, Războinicul a izbucnit în lacrimi. Ce dezvăluiri a făcut?


In articol:

Concurenții de la Survivor România 2021 vor juca primul joc de comunicare din acest sezon, astfel că miza este una uriașă. Atunci când a aflat că poate primi mesaje și fotografii din partea celor dragi, Războinicul Alin nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi.

Ce a povestit concurentul de la Survivor România?

Alin din echipa Războinicilor a dezvăluit care este punctul său slab

Condițiile grele din Republica Dominicană, traseele dificile, lipsa hranei, toate acestea reprezintă provocări pentru Alin, concurent în echipa Războinicilor, dar nu acestea îl doboară, ci dorul de cei dragi. Sensibil, concurentul din echipa Războinicilor a mărturisit că dorul de prieteni și de soția sa îl macină cu fiecare zi ce trece și că familia este singurul său punct slab. Războinicul a mărturisit că acesta ar fi singurul lucru care l-ar putea împiedica să câștige Survivor România 2021, având în vedere că nu știe cât poate rezista fără cei dragi. 

Citeste si: Ce și-au șoptit Culiță Sterp și Alexandra Stan în timpul consiliului de nominalizare? Au crezut că nu îi aude nimeni!

„Colegii mei știu cel mai bine că am fost printre singurii care a dormit foarte bine, nu s-a plâns de foame, coarda mea sensibilă sunt prietenii mei.

Chiar am șapte prieteni pe care mi-aș dori să îi aibă toată lumea. Mi-au demonstrat acest lucru și înainte să vin și să nu mai spun de Diana (n.r soția lui Alin) că mă doare carnea pe mine când mă gândesc la ea. Cred că dacă nu aș fi fost căsătorit cu o astfel de femeie, îți spun sincer că aș fi avut șanse mari să câștig acest show. Nu știu dacă o să trec peste acest lucru.
Eu nu am suferit niciodată din dragoste, dar acum e o contradicție, sufăr din dragoste cu toate că soția mea e acasă și când aud de familie plâng. Ăsta sunt eu, v-am spus de ieri că am o slăbiciune, că sunt om. Orice ar fi, asta mă termină și sunt lacrimi cu adevărat de durere să știți.”,
a mărturisit Alin, concurent în echipa Războinicilor la Survivor România 2021.

Citeste si: Jador, pus la zid după ce a avut o discuție aprinsă cu Cosmin. Faimosul a reacționat dur: „Imediat ce am ieșit favorit...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Incredibil ce se întâmplă în echipa Războinicilor! Ies la iveală detalii picante: „V-am prins pe voi doi...”

Gura păcătosului adevăr grăiește - Clotilde Armand: multe firme așteaptă acest buget/ VIDEO

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Momente dramatice la Survivor România 2021! Majda, cărată pe brațe după ce i s-a făcut rău: „Nu mai văd!” Ce s-a întâmplat?

Faimoasele, ingrozite de atitudinea barbatilor din echipa:"Ne fac proaste, ne injura si mai zic si "daca-ti dau una" Ce se intampla de fapt intre concurentii din...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies