Incredibil ce se întâmplă în echipa Războinicilor! Ies la iveală detalii picante: „V-am prins pe voi doi...”

,
Musty, concurent la Survivor România 2021
Musty, concurent la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Se descurcă foarte bine pe traseu și dau impresia că sunt foarte uniți, dar și în echipa Războinicilor există probleme mari. Ce detalii au ieșit la iveală?


In articol:

Sătul de discuțiile din echipa sa, Musty s-a hotărât să vorbească pentru prima oară în fața colegilor săi și să spună care sunt lucrurile care l-au deranjat în ultima perioadă. Așa cum era de așteptat, acest lucru a stârnit un conflict în tabăra Războinicilor. Ce s-a întâmplat?

Musty, mai sincer ca niciodată. Ce le-a reproșat colegilor săi?

Musty este o persoană directă și dacă până acum a preferat să tacă și să observe de pe margine micile tensiuni din echipa sa, acum, Războinicul a decis să vorbească deschis despre ceea ce se întâmplă.

În tabăra Războinicilor, Musty și Sorin sunt deranjați de atitudinea pe care o au Albert și Alin. Aceștia din urmă sunt acuzați că vorbesc urât despre ceilalți colegi ai lor și că fac strategii împotriva lor.

„Zilele astea, sincer,  nu m-am simțit bine cu anumite chestii care mi s-au părut egoism. Cred că am luptat mereu aici pentru echipă, niciodată pentru mine. Momentul în care voi decideți să faceți așa ceva, e urât că până aseara, azi-noapte voi vă căutați soluția cum să asupați o gaură mică. Măi, m-am frustrat atât...și cu ultimul cuvânt, m-am simțit atât de...(...) Eu v-am prins pe voi doi (n.r

Alin și Albert) vorbind, din greșeală, nu că mă duceam după voi sau ceva, sau că am vrut să vin pe ascuns să va ascult. Dar v-am ascultat vorbind de alte persoane din grup și asta m-a deranjat foarte mult, nu am zis la nimeni.”, a spus Musty, supărat pe Alin și Albert.

Citeste si: Faimoșii au decis! Pe cine vor să trimită acasă? Ea este concurenta nominalizată spre eliminare

Potrivit spuselor lui Musty, susținut la rândul său de Sorin, se pare că Alin și Albert își

vorbesc colegii de rău, lucru care nu este văzut deloc cu ochi buni de restul echipei.

Albert și Alin sunt de părere că se exagerează și că, în ceea ce îl privește pe Sorin, acesta nu face altceva decât să se victimizeze după momentul în care a fost nominalizat în consiliu.

Citeste si: Jador, pus la zid după ce a avut o discuție aprinsă cu Cosmin. Faimosul a reacționat dur: „Imediat ce am ieșit favorit...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Momente dramatice la Survivor România 2021! Majda, cărată pe brațe după ce i s-a făcut rău: „Nu mai văd!” Ce s-a întâmplat?

Nelu Tătaru i-a dat lecții Maiei Sandu: 'Atât România, cât şi Republica Moldova au nevoie de strategii eficiente pentru accelerarea procesului de vaccinare'

Clasament Survivor România. Cine sunt cei mai buni concurenți de la Faimoși și Războinici? Surprize pe bandă rulantă

Schimbare radicală în echipa Faimoșilor. Ce decizie au luat băieții? Zannidache, declarații fără perdea despre fetele din echipă: „Le-am spus de atâtea ori subtil că sunt...”

Alexandra Stan lanseaza o piesa noua, din Republica Dominicana: NOSFE x Alexandra Stan x Sak Noel feat. Los Tioz

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies