Razboinicii au decis! Pe cine au nominalizat spre eliminare! El este primul concurent nominalizat al saptamanii la Survivor Romania!

,
survivor romania 2021
Daniel Pavel a anuntat in cadrul primului Consiliu de nominalizare cine este concurentul cu cele mai multe voturi din partea colegilor lui.

Echipa Razboinicilor care a pierdut jocul pentru imunitate in aceasta seara va fi nevoita sa faca nominalizari.

„Survivor România” este  un show plin de adrenalină și cu foarte multe răsturnări de situație. Cele două echipe, Faimoșii și Războinici, sunt abia la începutul unui drum plin de provocări și care le va permite să se redescopere și să își testeze limitele. Nervi întinși la maximum, stres, dar și o dorință acută de a câștiga, cam așa ar putea fi rezumat show-ul până în momentul de față.

Ediția de astăzi a emisiunii „Survivor România” a fost una specială atât pentru Faimoși, cât și pentru Războinici, având în vedere că au luptat cu indarjire pentru prima oară pentru imunitate. Probele nu au fost deloc ușoare, iar concurenții au fost nevoiți să facă eforturi uriase pentru a câștiga puncte pretioase pentru echipa.

Dupa primul joc pentru imunitate, Faimosii si Razboinicii au ajuns fata in fata la primul Consiliu de nominalizare. Astfel, in primul Consiliu la Survivor Romania 2021, Razboinicii au fost nevoiti sa isi nominalizeze un coleg de echipa spre eliminare.

Dupa ce fiecare concurent a mers sa-si exprime votul secret, Daniel Pavel a anuntat cine este concurentul sau concurenta care a primit cele mai multe voturi din partea colegilor de echipa.

survivor romania 2021
Razboinicii au asteptat cu sufletul la gura rezultatele nominalizarilor.

In cele din urma, cel care a primit cele mai multe voturi din partea coechipierilor sai a fost Sorin, el fiind primul concurent nominalizat la Survivor Romania. Razboinicul a primit 3 voturi din partea colegilor sai si este primul nominalizat din echipa Razboinicilor.

Citeste si: MIZA cruciala si premiu suplimentar pentru echipa castigatoare! Faimosii si Razboinicii lupta in cel mai important joc, cel pentru IMUNITATE!

Citeste si: Presiune uriasa in ultimul duel al jocului pentru IMUNITATE! Final dramatic la Survivor Romania, decis la stafeta! Ce echipa a castigat imunitatea si premiul suplimentar!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a fost descoperită balada „Mioriţa”. Exilul poetului Alecu Russo şi dedesubturile întregii poveşti

Daniel Pavel a facut anuntul in primul consiliu la Survivor Romania 2021! Iata cum se va proceda in fiecare consiliu de nominalizare si in cel de eliminare!

Masacru în Marea Neagră: Bilanțul a ajuns la peste 3000 de delfini morți din cauza războiului (biolog ucrainean)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Catalin Morosanu, accidentare dura pe traseu! Faimosul s-a resimtit in urma unei sarituri gresite in apa si a avut nevoie de ingrijiri medicale!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies