Daniel Pavel a facut anuntul in primul consiliu la Survivor Romania 2021! Iata cum se va proceda in fiecare consiliu de nominalizare si in cel de eliminare!

,
survivor romania 2021
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.

Echipa Razboinicilor care a pierdut jocul pentru imunitate in aceasta seara va fi nevoita sa faca nominalizari, insa beneficia de sustinerea publicului.

Faimoșii și Războinici, sunt abia la începutul unui drum plin de provocări la Survivor Romania 2021, care le va permite să se redescopere și să își testeze limitele. Nervi întinși la maximum, stres, dar și o dorință acută de a câștiga, cam așa ar putea fi rezumat reality show-ul până în momentul de față.

Ediția de astăzi a emisiunii „Survivor România” a fost una specială atât pentru Faimoși, cât și pentru Războinici, având în vedere că au luptat cu indarjire pentru prima oară pentru imunitate.

Probele nu au fost deloc ușoare, iar concurenții au fost nevoiți să facă eforturi mari pentru a câștiga puncte pretioase pentru echipa.

Dupa primul joc pentru imunitate, Faimosii si Razboinicii au ajuns din nou fata in fata la primul Consiliu de nominalizare de la Survivor Romania 2021. In aceasta seara Daniel Pavel a anuntat care va fi regulamentul care se va aplica de fiecare data in cazul echipei care va pierde imunitatea si va fi nevoita sa faca nominalizari in consiliu.

"In urma primului joc de imunitate avem o echipa castigatoare si una perzatoare! Jocurile au fost cu dedicare totala, adrenalina pura, marca Survivor Romania! Doar una dintre echipele din fata mea este castigatoare a primului joc de imunitate, aceasta echipa sunteti voi, Faimosilor! La primul consiliu de nominalizare de la Survivor Romania, voi sunteti doar spectatori! Voi, Razboinicilor ati pierdut primul joc de imunitate! Pe voi va asteapta un consiliu greu si asta pentru ca va trebui sa va nominalizati intre voi!", a spus Daniel Pavel

"Vom

avea doua jocuri de imunitate, urmate de cate un consiliu de nominalizare si ulterior un consiliu de eliminare! Daca aceeasi echipa pierde ambele jocuri de imunitate, doar in primul consiliu de nominalizare vom deschide liniile de vot, pentru ca publicul sa-si sustina concurentul favorit, exclusiv prin SMS! In situatia in care ambele echipe pierd jocurile de imunitate, cate unul de fiecare, se deschid liniile de vot pentru fiecare echipa in parte! In fiecare consiliu de nominalizare, concurentii din echipa pierzatoare se vor nominaliza pentru eliminare.
Totodata, in urma clasamentului voturilor exprimate de public, concurentul plasat pe primul loc are dreptul sa nominalizeze pe cineva din echipa sa. Deci cel care este cel mai bine plasat in optiunea publicului este si cel care va face nominalizarea de eliminare. In cazul in care concurentul plasat pe primul loc in voturile publicului este si el nominalizat de catre colegii sai, automat se salveaza. In consiliul de eliminare dintre cei nominalizati, concurentul cu cele mai putine voturi din partea publicului, va parasi competitia Survivor Romania! Pentru a-ti sustine concurentul favorit, trimite SMS cu numele acestuia
la 1230"
, a mai adaugat Daniel Pavel.

Dupa ce a enumerat fiecare concurent din echipa Razboinicilor si numarul de SMS la care vor putea fi votati, Daniel Pavel a dat START VOT. Astfel, telespectatorii si-au putut sustine concurentul favorit, din echipa Razboinicilor, pentru a ramane in competitie, prin trimiterea unui SMS cu numele acestuia la numarul 1230. Perioada votului a fost doar in timpul consiliului de nominalizare din aceasta seara!

Liniile de votare au fost deschise doar pe durata mentionata de Daniel Pavel

in cadrul consiliului de nominalizare. Dupa care prezentatorul a anuntat STOP VOT si liniile au fost inchise.

Pentru mai multe detalii puteti consulta Regulamentul emisiunii aici.

Citeste si: Cine este Daniel Pavel, noul prezentator Survivor Romania 2021! Cati ani de televiziune are si mesaj a transmis fanilor Survivor Romania

Citeste si: Ce face Daniel Pavel in Republica Dominicana cand nu este la filmarile pentru Survivor Romania! Iata cum a fost surprins!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Daniel Pavel a facut anuntul in primul consiliu la Survivor Romania 2021! Iata cum se va proceda in fiecare consiliu de nominalizare si in cel de eliminare!

Restricțiile se RIDICĂ, LIBER la petreceri, în două state din Australia, după începerea VACCINĂRII

Nu mai folosi acest tip de ulei pentru prăjit! Îți face mâncarea toxică! Mulți români fac această greșeală. Ce ulei este cel mai bun pentru prăjit și salate

Catalin Morosanu, accidentare dura pe traseu! Faimosul s-a resimtit in urma unei sarituri gresite in apa si a avut nevoie de ingrijiri medicale!

Panica in echipa Razboinicilor! Marilenei i s-a facut rau pe teren! A fost nevoie de interventia urgenta a medicului!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies