Schimbare radicală în echipa Faimoșilor. Ce decizie au luat băieții? Zannidache, declarații fără perdea despre fetele din echipă: „Le-am spus de atâtea ori subtil că sunt...”

,
Zannidache de la Survivor România
Zannidache, concurent la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Stresul este din ce în ce mai mare, hrana este insuficientă, astfel că majoritatea concurenților de la Survivor România 2021 au început deja să dea semne de slăbiciune.


In articol:

Nu mai este un secret pentru nimeni că în echipa Faimoșilor există conflicte puternice. Faimoasele i-au acuzat pe băieți că le tratează urât și că nu au încredere în ele, motiv pentru care băieții au luat decizia de a le oferi libertatea de a-și impune punctul de vedere.

Schimbare de strategie în echipa Faimoșilor. Fetele preiau inițiativa

Puterea de concentrare a concurenților de la Survivor România a scăzut considerabil, în special în cazul Faimoșilor, aceștia suferind mai multe înfrângeri de la începutul competiției și până în prezent. Contextul actual i-a determinat pe Faimoși să se împartă în două tabere, băieți și fete, astfel că echipa nu mai este la fel de unită cum era la începutul competiției. Faimoșii sunt mai dezbinați ca niciodată, asta și din cauza faptului că nu reușesc să funcționeze ca o echipă și să câștige puncte pe traseu.

După ce fetele au reproșat că nu au un cuvânt de spus în cadrul competiției și că sunt nevoite să respecte doar regulile impuse de băieți, aceștia au luat decizia de a face o serie de schimbări. Zannidache este conștient de faptul că fetele din echipă nu mai sunt motivate să lupte, motiv pentru care va decide alături de băieți ca acestea să gândească strategia în următoarele jocuri.

Citeste si: Daniel Pavel, declaratii inedite din culisele competitiei Survivor Romania! Detalii uluitoare despre alimentatia concurentilor! "E o competitie in care foamea e principalul competitor!"

„Nu avem încredere în echipa noastră și suntem conștienți că orice strategie pe care am face-o noi, băieții, oricum vom pierde și ne-am luat mâna, are dreptate, pentru că oricum nu mai avem încredere în echipa noastră.

Luați-o voi (n.r strategia), fetelor, că ele au sărit cu gura. Oricum, orice am face suntem ignoranți.(...) Trăim într-un clișeu și fetele sunt conștiente, nu toate, nu dau nume, sunt conștiente că noi nu avem încredere în ele, le-am spus de atâtea ori subtil că sunt p....e, că nu avem încredere în ele. Doar înainte de joc le luăm în brațe: te iubesc, ești cea mai tare, dar dacă au pierdut le-am zis de 100 de ori că au dat prost. Ele sunt conștiente că o zicem doar ca să mâncăm și să trecem mai departe, nu sunt nici ele proaste, sunt conștiente că trăim într-un clișeu. Sunt conștiente că nu avem încredere în ele și că ne trag în jos.”, a spus Zannidache.

Citeste si: Simona Hapciuc de la Survivor, poveste ireala de viata! Prietenele sale au facut dezvaluiri incredibile la Teo Show: ''Gandindu-ma un pic si la trecutul ei...''

 

Citește-ne pe

Citește și:

Canalul Siret-Bărăgan putea iriga 10% din agricultura României. Cât de realist este noul plan al lui Petre Daea

Amna, primele declaratii despre relatia cu Jador! Ce spune fosta concurenta despre Faimosul de la Survivor Romania 2021

Lionel Messi, chemat să salveze viața unui tânăr condamnat la moarte în Arabia Saudită

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Zannidache rabufneste la Survivor Romania 2021:"Trebuie sa fim rai, daca te ustura pielea, du-te..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies